Přidat komentář

In reply to by lenki

Ach jo, snad už to bylo naposledy s tím zemětřesením. Vůbec se ti nedivím, že se bojíš někam chodit. Třeba se ta předpověď na neděli zmnění, bude svítit sluníčko a k moři přece jen vyrazíte. :) Lindík právě taky spinká, ale už by se měla pomalu budit na cvičení a papání. Za chviličku přijde taťka z práce a pojedeme ke švagrové na pokec a půjdeme tam s kočárkama na procházku, možná za námi přijde kamarádka, která čeká dvojčátka. Na tu se moc těším, jsem moc zvědavá na její bříško a jak to všechno prožívá.
Komu je Linda podobná? To je strašně těžké říct a poznat. Má snad každou část tvářičky po někom jiném z rodiny. Všichni ale říkají, že je hodně do Kovaříků (rodiny manžela), ale v některých okamžicích v ní vidím i samu sebe. :) Není den kdy bych jí neopakovala jaká je krasavička a že bych ji celou sežrala jak je roztomilá, jsem asi na palici :s:
Emmička má špatné jaterní testy, jak to ? Určitě si to tady psala, ale já jsem to nezaznamenala. Vím, že máš o ni veliký strach, ale Emma je nádherná zdravá holčička určitě se jí to brzo spraví a na příšítm odběru už vás potěší, že je vše v normě. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka