Přidat komentář

In reply to by petralinda

No v noci byl dalsi otres, ale nastesti slaby.. tak jsme to skoro necitili.. uz to snad skonci. Jinak dnes je tu krasne a teplo.. a ja sedim doma ..ach jo. Ja se sama s ni bojim chodit.. musim vsude autem a to se mi proste nechce. A co myslis.. jako napotvoru ma byt v nedeli( kdyz bych chtela k mori) hnusne... no jo, co se da delat.
jo..Italie je ok na pamatky, ale lidi me tu stvou a nejradeji mam ceskou kuchyn :).. co ja bych dala za takovou svickovou, nebo vepro.knedlo-zelo .. mnam...akorat to klima je tu super. Me zase strasne chybi Praha... ale fakt moc.
A co budete dnes holky delat? Pujdete na prochazku? Copak dela Linduska? Emma ted spinka.. jsme po tom ockovani, tak ji stale kontroluji.. :)
Peto a komu je Linda podobna? Je fakt moc krasna.. ma krasne jemne rysy... jako namalovana :) .... vis tyhle veci co jsi psala sice potrebuji cas a trpelivost, ale urcite to zvladnete.. ty se snaz byt co nejvic v klidu.. vim co te to stoji, ja take nejsem uplne v poho s tema nasema jaternima testama, ale proste cekam a doufam , ze ji brzo klesnou :)... Hlavne , ze ty nase slunicka rostou :) A jednou na to budem jen s usmevem vzpominat .. uvidis.. :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka