Přidat komentář

In reply to by Janullinka

Jani, neboj co jsem tu četla tak každý mimčo je jiný v jiném týdnu. Někdo je má maličké, nekdo má veliké a někdo obrovské. Když ti doktorka řekla že je vše ok, tak snad to musí vědět. Mě taky bylo řečeno na genetice při UZ že je to normální velikost a vše je v pořádku, takže jsem v klidu.
Dneska jsem ale KO, bolí mě kyčle jako blázen a jakmile delší dobu sedím, tak mám co dělat abych stoupla jaká je to bolest. Ranní směny mě asi položí a zůstanu na nemocenské. A nebo se domluvím s ředitelkou zda by nešlo na ty dva měsíce chodit pouze na odpolední, i když zase bych byla ochuzena o tu legraci s dětmi při jakékoliv práci. Máme tam jednu holčičku 5 letou, která i kdyby ti bylo nejhůř, tak tě během pár sekund rozesměje, že zapomeneš na všechno špatné, ta mi bude moc chybět. Je to takový náš posel dobré nálady :s: Jinak jsem už tady dala konečně fotečku našeho mimíska, je to v diskuzi ve 13. týdnu, tak když budeš chtít tak se jukni.
Ve čtvrtek nás čeká s dětmi focení, jsem ráda že je to tak brzo, neboť aspoň nebudou mít dětičky na fotce učitelku s velikým břichem :00: No já sice mimíska ještě u pediatra nemám, ale máme tady takového super doktora, že když jsem mu byla dávat cukroví před svatbou tak se mě ptal, kde budu bydlet jestli počítám s tím, že mimi bude chodit k němu až se narodí, takže se nebojím. teď jsem byla se ségrou s malou domlouvat náušničky a jen se zeptal zda už tedy něco bude, tak jsem řekla že jo a byl rád :qu: No já se vdávala ve 20. Všichni se divili proč se bereme, když mimi nečekám, ale holt jsme se chtěli vzít tak se vystrojila svatba a teď už nás čeká zase jen další hezké věci - mimísek a domeček, jsem zvědavá co z toho bude dřív :///: Tak to máš super když máš doma zdravotníka, to já mám doma automechanika, který jezdí závodně really a právě mi oznámil, že v den mého termínu má být někde na závodech, no nezabila bys ho? Já někdy jo, ale zatím za tu dobu co se známe si nezlomil ani vlásek a vždy dojel celej, tak snad to tak bude i nadále.
Páčko :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka