Přidat komentář

In reply to by strnaj

Dneska už je to lepší, ale ještě to tam pořád mám. Táta už byl dneska za manžou v práci a říkal mu, jak ho to strašně moc mrzí a že já ho teď nebudu chtít ani vidět a už si naplánoval další brigádu na našem baráku .... Tak uvidíme, jestli se z toho ponaučí nebo ne. Člověk si furt říká, že jsou to rodiče, tak se z úcty k nim snaží ovládat a být slušný a úslužný, ale takhle to fakt dál nepůjde. Jestli se sebou táta nezačne něco dělat, tak to bylo vážně jeho poslední vystoupení!!!!
Ty to taky nemáš jednoduchý, ale nevím asi bych to od "cizích" líp snášela. Já jsem se naštěstí ukecat nenechala a tak bydlíme samy. Vyzkoušela jsem si bydlet pod jednou střechou s rodiči zhruba na měsíc (když jsme předělávali byt, je to už hoooodně dávno - 12let) a podruhé už to fakt riskovat nebudu. Neměli jsme až takové problémy, jak popisuješ ty, byly to spíš takové ty běžné starosti a ponorka, ale i tak mi to boooohatě stačilo.
Jooo, a jen pro dokreslení, jak si asi můžu to vytoužené těhu užívat. Dneska jsem se dozvěděla, že můj ex na mě poslal sociálku. Je vážně ubohej, myslela jsem, že když bude mít novou rodinu, přestane nás buzerovat, ale on je ještě horší. A nejlepší na tom je, že o syna ve skutečnosti vůbec nestojí. I když to je možná ten důvod, syn už ten jeho nezájem sám začíná pociťovat a má strašně moc rád mého současného manžela a občas tu svou lásku projeví i před svým tátou a on to asi pak blbě nese a řeší to takhle.
No, tak jsem si zas postěžovala, a jedu se synem do hračkárny, už je mu 9 a nějak už nevím, co mu pořád kupovat za hračky, takže jsem mu v sobotu popřála a dostal jen praktické dárky a dneska už je mi líp, tak ho beru do hračkárny, ať si vybere nějakou hračku sám, když měl ty narozeniny. Mám jen trochu obavy, aby mi stačily veškeré úspory :s:
Tak se měj hezky a pevný nervy!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka