Přidat komentář

Ahoj Kryštůfku,
tak to jsi tedy šikovný chlap :one: .
Já jsem oslavil 10 měsíců 2. března, ale maminku teď trošku trápím - anebo mě trápí spíš ty zoubky?
Večer mi poslední dobou dělá problémy usnout (a to jsem dřív usínal jakoby mě do vody hodili), v noci se často budím s křikem a mamince nezbývá nic jiného než mě vzít z postýlky a pochovat mě. Běda ale, když mě chce položit zpátky! To spusím takový rámus, že mě musí aspoň jednou v noci nakojit, jinak bych nepřestal :§) .
Maminčino mlíčko mi taky pořád chutná, ale poslední dva dny s kojením zase trošku zlobím - hlavně přes den. Místo abych se aspoň odpoledne a večer po koupání napil, tak zkouším mamku kousnout mými 6 zoubky do bradavky a pak se divím, proč vždycky vykřikne a prso mi nedá. A když mi ho za chvilku zase dá, tak už o něj nemám zájem, rozhlížím se okolo anebo se začnu vztekat, že mi ho nutí, když zrovna nechci :( . Tak to maminku začíná trošku trápit, že z ničehož nic nechci přes den bumbat její mlíčko, snad jen v noci a brzy ráno se od ní rád napiju. Maminka se tedy snaží mi dát napít čajíček, vodu nebo šťávičku, ale moc úspěchů s tím nemá. Za den vypiju s bídou 1,5 dcl, někdy ani to ne a víc prostě nechci. Tak už si mamka neví rady, jak do mě dostat víc tekutin, dumá nad tím, jestli mi to nemá zkusit dát z flašky? Bojí se asi, že když mi zkusí dát napít čajíček z lahve, že pak nebudu chtít od ní pít vůbec, ale jak to má tedy udělat, abych netrpěl žízní? Anebo mi to množství, co vypiju, stačí? Poradíš mi Kryštůfku? Kolik toho přes den vypiješ a čeho?
Tak ať pořád tak pěkně rosteš, jako doposud a děláš mamince i nadále jenom samou radost a ne trápeníčko, co teď má mamka se mnou.
Pa Honzík :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky