Přidat komentář

řašily jste tu Vánoce a dárky-já nejspíš koupím Davídkovi mluvící nářadí od FP http://www.mamanek.cz/hracky-miminka-a-male-deti/Mluvici-naradi-Fisher-…. Kamarádka má stejně starou holčičku jako je náš Davídek a prý si s tím nářadím vyhraje více než s mluvícím pejskem od FP :ww: . Pak jsem ještě chtěla koupit odrážedlo-nedávno tu dávala odkaz Veru Spielinka na MMB,bylo super a stálo do 500 Kč. Nemůžu to teď na MMB najít,snad to tu pak někdy Verča opět vloží (nebo na FB) :) .To odrážedlo nám ale zaplatí tchýně,už o víkendu se vyptávala,co má Davčovi koupit,tak aspoň to bude mít tímhle z krku.....:-) Jinak mě už nic nenapadá-snad ještě zimní kombinézu,sice jednu máme,ale na celou zimu asi nevydrží,je to vel. 74,takže bude Davčovi nejspíš malá :(
Stromeček budeme mít živý-jako každý rok-snad Davča bude rozumný nebude chtít ochutnávat jehličí,baňky atd. :00: Jídlo jsem zatím moc neřešila-asi dostane kus oloupaného řízku od strouhanky a bramborovou kaši a hotovo :///:
Jinak já i Davča jsme měli takové mini Vánoce už včera-kamarádka mi donesla 4 narvané tašky oblečením a plnou krabici bot po svém synovi. Jsou to nádherné věcičky,skoro nenošené-samozřejmě je musím vrátit až z nich Davídek odroste. Ale i tak mám super radost :€p€:
Marůdkům přeji brzké uzdravení,Davča měl jen takovou menší rýmu a zatím je zdravý,což se i divím,protože já jsem nachcípaná skoro celoročně :P Užívejte si jinak konec října,snad ještě aspoň na pár dní vyleze sluníčko,než začnou plískanice a mrazy :€[€: . Pohlaďte za nás s Davčou mimísky :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky