Přidat komentář

Ahojky Markétko,

právě jsem si přečetla diskuzní fórum o tvém možném těhulkování. Chceš slyšet názor a tak ti přidám i svůj.

Myslím si že i kdybys bydlela s rodinou v 1+1 tak být na tvém místě tak si to miminko nechám. Já vím že v dnešní době jsou 3 děti moc a finační stránky těchto rodin nejsou zrovna vysoké, ale myslím si že zvládnout to jde. Existují různé přídavky a příspěvky a jak říkám já když je dají romské rodině kde jsou 3 děti tak proč by to neměli dát normálním lidem! Vím že v této situaci se romové mají líp ale s tím nic nenaděláme. Zkus sis manželem v klidu promluvit a řekni mu svoje pocity. Ať už s eon na to dívá skrz prsty, tak i on v tom má prsty :) a když to řeknu nehezky tak on za to může :) jeho rychlé spermie dorazli do vajíčka dřív než stačilas mrknout :)
myslím si že pokud se tvoje těhotenství potvrdí na 100% tak možná ze začátku bude dělat že je naštvaný a bude remcat, ale až se začneš zakulacovat a bude ti hezky růst bříško tak zase bude nadšený jako u předchozích holek a pokud by se prokázalo že čekáš kluka tak bude děkovat bohu že má tak chytrou ženu a neposlechla ho aby šla na potrat!

Je to však jen na vás jak se dohodnete, ale já bych do toho šla. Pokud máš hodné rodiče a i tvlůj manžel tak si myslím že s pomocí jejich to zvládnete. Oblečky a kočárek máš skoro nový po holkách tak není důvod kupovat nový i když já vím že kočárkové trendy se mění, ale určitě to zvládnete.

Držím palečky

Lenča a Verča

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka