Přidat komentář

dlouho jsem se tu neozvala, nebo aspoň je to můj pocit.
V pátek jsme odcestovali do Bohumína, neboť jsme měli v plánu polsko abychom se jukli na ceny lin do pokojů abychom už mohli konečně na svoje bydleníčko. Tak se jukli a pak se jukneme tady a uvidíme zda bude výhodnější koupě u nás nebo v polsku. taky jsme Verunce koupili už velkou auto sedačku dali jsme za ni 1900,- a vypadá fakt dobře tak snad Verunka bude spokojená je i polohovatelná tak snad do podzimku už ji vyzkouší bo zatím je stále ve vajíčku a je ji dobré :) je to mini říjňátko tak se nemůžeme divit :s:

Jinak jsme v sobotu navšítvili tety Gabču s Nikýskem a Helušku s Domískem. U Nikýska se verunce moc líbilo a Nikýsek se k Verunce choval jako gantleman, ovšem u helušky s ejí tak ymoc líbilo ale Domísek je éro a vrhnul se na Verunku jako lev na kořist a to se Verunce moc nelíbilo a zapsala si Domíska do seznamu dětí na které máá alergii - už tam má i svoji sestřenici. Takže pak stále koukala kde Domísek je a jakmile se začal přibližovat už mrčela, ale Domísek byl hodný a hleděl si svého :) ale sobotní odpoledne bylo v šestici super a fotečky najdete u Helči a gabči na facebooku.

Koukám že je tu spoustu marůdků tak vám všem přeji aby jste se brzo udravili.

MARCELÍNAD
- Marcelko asi vím jak ti bylo, tenkrát jsem tu v době mého těhu popisovala jak švagr měl hlídat neteř a taky usnul a ona spadla z postele.Ségra tenkrát myslela že ho taky zabije, jenže nikdo neviděl jak Týnkla spadla a začala ji naskakovat boule tak jsme ji raději vzali a jeli na pohotovost. Tam po RTG bylo řečeno že nic jí není, že je dobře že ještě nemá srostlou fontanelu jinak že by to bylo horší a mohal mít i otřesk mozku. Švagra to sralo že jsme jeli na pohotovost tak třísknul pěstí do zdi a zlomil si ruku - cholerik a debil v jednom. Takže si bu´d jistá že laurince opravdu nic nebude. K tomu že si chceš taky koupit tu helmu ti řeknu jen že můj názor je na to záporný, neboť dítě jak bude padat stále tak pak si zvykne na to že padá do "měkkého" a pak až ve vyším věku spadne bez helmy jakkoliv a trochu se tloukne do hlavy tak ti začne křičet bolestí jako by spadnulo z metra. Je to čistě můj názor, dřív tyto helmy nebyli a děti jsou tu. Od ségry mrňata když rostli tak tolikrát se praštili do hlavy - podlézali stůl - stoupli dřív a buch, první pády z prvních krůčků a pod. hlavu měli otřískanou a taky bečeli, ale teď když jim nevýjde něco a spadnou a třísknou se do hlavy tak nebrečí jen řeknou au a jdou dál. myslím si že dyby měli helmu tak řvou bo by nebyli na takovou bolest zvyklí. Ale jak říkám jde jen čistě o můj názor :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka