Přidat komentář

Ahoj,
náš Honzík má 10 měsíců a taky řeším teď tuhle otázku, co mu dávat večer k jídlu, když u kaší se mi začal od 9 měsíců vztekat a i když ho pak ještě nakojím, tak se mi v noci tak dvakrát až třikrát vzbudí s křikem a musím ho aspoň jednou kolem 2. ráno nakojit. Ale taky nám teď rostou zoubky, tak doufám, že ten křik a vztekání se u jídla patří k zoubkům a že až ho to přestane trápit, tak zase bude hezky papat jako předtím.
Jinak ho ještě taky kojím s příkrmy. Ráno kolem 5. hodiny ho kojím, dopoledne kolem 9. hodiny mu dám ovocnou přesnídávku + dokojím (teď se tohle dokojení snažím nahrazovat čajíčkem nebo šťávou), ve 12 mu dávám masozeleninový příkrm (sklenička) + čajíček nebo štáva (moc toho ale nevypije), odpoledne kolem 15. hodiny mu dávám bílý jogurt, do kterého občas nastrouhám jablko nebo banán, nebo mu dám ochucenou bílou activii, kolem 16. hodiny mu dávám nakojit, v 18:30 dávám kaši (teď ji sní tak 100 ml, dávám mu ji lžičkou) a po koupání ho ještě nakojím, aby lépe usnul. Jenže teď jak ho bollí zoubky, tak se kolem 21. hodiny, o půlnoci a ve 3 ráno budí s křikem, který nejde jen tak utišit, takže máme teď veselé noci.
A to do těch 9 měsíců už vydržel spinkat v noci hezky, od půl osmé až do 5 ráno bez probuzení. Tak snad se to zase zlepší, protože to noční kojení už bych chtěla zrušit.
Pa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka