Přidat komentář

In reply to by barčezi

ahojky, tak UZ byl super, byla jsem tam docela dlouho, což je asi poprvé, co jsem ráda dlouho v ordinaci:) .. slyšela jsem aji tlukot srdíčka, viděla jsem srdíčko z blízka, puls má 140, prý je to v normální, protože miminko nedýchá, tak srdíčko víc bije, aby ten kyslík nahnal z krve.. no a jinak..měříme 21cm a vážíme cca 300g :) Vzpomněla jsem si,jak na prvním UZ mi dr. řekl, že má 9mm :)
Všechno jsem si nahrála na video v mobilu, ten záznam mám shlídlej už asi 100x ..ale potvůrka se moc vrtěl, dr. mi pak aji řekla,že jestli bude dělat pořád ty kotrmelce, že se půjdu projít, aby se maličkej uklidnil..nakonec jsem se neprocházela,.. Jsem pyšná na svýho syna už teď a to se ještě nenarodil:)
..a jméno zatím nemám..Chtěla jsem holčičku, takže jsem měla jméno Anička.. a právě řeším to,že se mi klučičí jméno žádný nelíbí a když, tak se nehodí k příjmení.Moc se mi líbí jméno Daniel, ale tak se jmenuje přítel a já nechci, aby měl jeho jméno, je to,jako bych byla omezená na jedno jméno.Viz můj děda,otec a bratr---->Milan Bubniak,takže tak no..Ale je mi sympatický jméno Vojtíšek, tak uvidíme:) Ty jsi měla vybraný jaký jméno,kdyby jsi měla chlapečka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka