Přidat komentář

Ahojky, moc krásná anketka.. :girl:
1.Bylo plánované, jen jsme nečekali, že se nám to podaří tak rychle (kvůli mým zdravotním problémům). :D hned na poprvé a to jsem měla 2 měsíce vysazenou antikoncepci..
2.Byla jsem na rizikovém kvůli stresu v práci, protože jsem skončila v 16tt v nemocnici.. POzději jsem se začala otvírat a ke konci jsem měla vysoký tlak a zadržovala jsem vodu..
3.Na miminko jsem se hrozně moc těšila. Vyděšená jsem byla jen z toho, v jaké situaci jsme byli s tehdy ještě mým přitelem, teď mužem. (Vdávala jsem se ve 30tt)
4.Porod byl jako maturita- když jsem vylezla ze zkušebny a veškerý strach ze mě opadl, tak jsem si řekla, že to bylo o ničem. Bolelo to sice jak hajzl (pardon), ale nebojím se jít do druhého. Měla jsem 12 stehů. :)
5.První týdny s miminkem jsem nevěřila, že je moje, že něco tak nádherného patří ke mně. POřád jsem na ni zírala. Měla jsem dost spavé miminko, páč jsme měli silnou žloutenku, takže se mi docela vyhlo to, jak tady holky občas popisují ty horory se vstáváním, kolikou apod. Malá se budila v rozmezí2,5 až 3hod. i vnoci, od 10tž mi spinkala od 23-5:00, nejhorší pro nás zatím byli spurtíky.
6.Jsem celá změněná, chybí mi moje Béčka (teď D-E), taky mi chybí moje oblečení (předtím vel38, teď 44), a co se týče váhy, nabrala jsem 20kg, šest jsem nechala v porodnici, šest jsem zhubla doma, na vánoce přibrala dvě a teď mi váha stojí. Vypadám jako oplácaný slon..Občas mě ještě bolí pánev, jak sevrací do původního stavu..:(
7. Jen jeden- nástřih. Než si pochva při každém milování zvykne a natáhne se, tak to hooooodně bolí... Musím ale i poznamenat, že díky těhotenství mi zmizel myom v děloze. Doktor říkal, že se prostě vstřebal!! :D
8. Chybí, ale s klidným srdcem a bez okolků to tisíckrát dobrovolně vyměním, páč Ivance se nic nevyrovná.
9.Změnilo hlavně v zodpovědnosti . Je jiné se starat sám o sebe,anebo mít na starosti takového drobečka, který je na vás celý závislý.. A rozhodně mi otevřelo úplně nový rozměr slova láska. :D Bohužel mi mateřství dalo i přecitlivělost- když občas koukám na zprávy v telce, tak mě rozbrečí.. :spid:
10. V ŽIVOTĚ NIKDY!!!!

Jana a Ivanka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka