Přidat komentář

Ahojky Ivulko.Tak ono moc receptů zatím asi pro takový prcky není. Je to na stejný bázi, vše musí být na kašu jako skleničky. Já to střídám, vařím a kupuju skleničky, ale někdy ty skleničky, když si přečtěš složení, tak nejsou dobrý. Je tam třeba porek, lepek a spousta surovin navíc, co mít ještě nemusí. My jsme zatím dělali mrkev a ted baštíme mrkev s bramborem. Jíme třeba mrkev 7 dní a ted s tím bramborem dalších 7dní. Malá je alergička, tak to máme natáhnuté. Vše nakrájím na kostečky, zaliju trochou vody(pozor, dost se vypařuje, at se ti to nepřipálí) a pak to rozmixuju. Můžeš vařit všechny suroviny v jednom hrnci. Nakonec tam přidám olivový olej asi půl lžíčky na jednu porci, můžeš dát i slunečnicový, nebo másílko. Pak budeme pokračova brokolicí, květákem, mrkví s pastyňákem(něco jako petržel, ale sladší), pak dýní, cuketou a skleničkovaným špenátem. Pozor na ten celer, ten je alergizující a špenát nedělej jinak, než ze skleničky, jinak je tam hrozně moc dusičnanů. Jinak co se dá, tak kupuji BIO, je to i chutově lepší. Třeba ta mrkev, sklenička vs. Bio mrkev vs. klasická mrkev. Sklenička ušla, klasická mrkev-nahořklá, nechutnalo mi to a bio je krásně slaďoučká. Nestojí moc, když si srovnáš se skleničkama, tak ještě ušetříš a má Martínek aspon čerstvý vitamínky. Tak šup do vaření :hu: Marťa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky