Jani, pokud to budeš podlévat bujónem, tak bych koupila přímo hovězí.. jinak jestli to budeš dělat s okurkou- tak doporučuju okurkovou omáčku- nakrájíš okurky na menší kousky a dáš je vyvařit do omáčky..no a moje mamka, když ji třeba zbyde hodně omáčky a chce trošku změnu, tak do té omáčky dá na kostičky nakrájený kabanos..taky mňamka!! Tak úspěšné vaření a pak napiš, jak se Ti to povedlo!! Věřím tomu, že se budou všichni olizovat až za ušima!!! :one:
In reply to Jééé, moc děkuju, by Jana Dušková
Jani, pokud to budeš podlévat bujónem, tak bych koupila přímo hovězí.. jinak jestli to budeš dělat s okurkou- tak doporučuju okurkovou omáčku- nakrájíš okurky na menší kousky a dáš je vyvařit do omáčky..no a moje mamka, když ji třeba zbyde hodně omáčky a chce trošku změnu, tak do té omáčky dá na kostičky nakrájený kabanos..taky mňamka!! Tak úspěšné vaření a pak napiš, jak se Ti to povedlo!! Věřím tomu, že se budou všichni olizovat až za ušima!!! :one: