Přidat komentář

Ahoj Jani, tak já dělám roštěnky z hovězího masa, dají se dělat i z vepřového, ale nejsou tam měkké.. jinak v řeznictví Ti určitě poradí, jaké maso je nejlepší.. no.. potom si maso nakrájíš na plátky, osolíš, opepříš a lehce obalíš v mouce.. já si potom připravím tlakáč(nemusí být), rozpálím si olej a maso osmahnu z obou stran, aby se maso zatáhlo.. potom podliju vodou, aby byly plátky ponořené ve vodě..ale ne moc.. tak akorát.. zavřu tlakáč a nechám tak 20-30 minut na středně mírném plameni.. potom otevřu, zkusím, jestli je masíno dost měkké.. výpek postavím zpátky na plotnu a připravím si záklechtku (voda s moukou, nepoužívám zásmažku), je lepší ji dávat přes sítko, aby v omáčce nebyly hrudky.. a zahustím omáčku, ochutnám a popřípadně dochutím.. potom jenom vrátím maso do omáčky a může se baštit.. nejraději ji mám s bramborovou kaší..ale dá se s těstovinama nebo s knedlíkem- jak bramborovým, tak houskovým.. tak snad Ti to pomůže a bude chutnat..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka