Přidat komentář

Také gratuluji k těhulkování :qu: Snad budeš mezi šťastnějšími, co mají vše bez komplikací a nejlépe i bez nevolností :one:

1) Nejdříve začla únava :'zz): potom nevolnosti, nejdříve ranní, jakoby z hladu a při čištění zubů kolem 8. týdne, potom to bylo lepší ráno, za to během dne přišlo blinkání z čistého nebe :jawdrop: takže se mi stávalo i v autě, že jsem musela zastavit a do pytlíku se vyblinkat...nepřišla jsem za celou dobu na to jak se tomu vyhnout, jen jsem začla nosit pytlíky do koše úplně všude, a kartáček a pastu vždy u sebe.
2) Ze začátku ráno, potom během dne a zkončilo to až v pátém měsíci, ale byla jsem celkem v pohodě, zvykla jsem si. To bylo nejlepší období mého těhu. Ale od té doby co mě začla pálet žáha, což je asi tak od sedmého měsíce se vrátilo zvracení, ale v noci...kolem druhé hodiny. Nedávno jsem si koupila ale Gaviscon, je to hnusohnus :n: ale za to mi jediný pomáhá. Spím jako kotě...takže teď (37tt) mi jen malá tlačí na močák a do žeber občas, ale to mi nevadí, aspoň vím že je a doufám že v pořádku :girl:
3) Znám takové těhulky, co nemají nevolnosti...šťastné to holčiny :///:

Ale neboj, vše se dá, a hlavně na to brzo zapomeneš :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka