Přidat komentář

In reply to by Kytiii

Já jí to říkám taky, ale prostě si vede svou, chce mlíko umělý a basta :00: já se můžu klidně stavět na hlavu, ládovat do sebe co chci a stejně mi to je k ničemu :!k:
Ono prý nějak zhořkne, nebo tak něco, nevím... ale můžu ti říct, že to poznala dřív, jak já :00: Máma říkala, že jsem jí to samý udělala i já, dostala to hned po šestinedělí, mlíka měla na rozdávání a já taky nechtěla. Tak jsem ráda, že jsem kojila pět měsíců plně a chvíli částečně. Ale po MS se mi teda vůbec nestýskalo, dostala jsem to před dvěma dny a zase bolestí trpěla... místo hraní a blbinek jsem tu ležela jako lemra a říkala Týně, že si za to může sama, kdyby sosala, MS by se nedostavila... ale těch sladkých 17měsíců by se mi líbilo taky :///: Tak ať kojíš co nejdéle :one:
My už kašičkujeme a Kristýnka mi ty rýžový atd odmítla, baští Hami banánovou na dobrou noc :a\|: každý večer misku 130ml vody a čtyři lžíce prášku :a\|: dnes jsem jí vynechala, ale jinak jí baští denně a já se alespoň podívám na celý díl Ulice :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka