Přidat komentář

tak to tě moc lituju, máš to opravdu těžký. Já sice ještě nejsem maminka, zatím jen těhulka, ale tvůj názor plně sdílím a malýho taky hodlám plně kojit celýho půl roku. A už teď vím, že tchýně to bude asi dost řešit. Zkus jim na rovinu říct, bez emocí a bez pláče, že ty jsi se rozhodla takhle, že malá hladem netrpí, že ukázkově přibírá a že ty svoje rozhodnutí měnit prostě nebudeš. A že buď tě budou respektovat a chovat se podle toho, tzn. nestrkat pořád Verče jídlo, nebo že k nim přestaneš chodit. A manželovi řekni, že ti jeho chování vadí a že by se tě měl zastat. Přece snad vidí, že dítě hladem netrápí. Třeba mu zkus na tohle téma stáhnout něco z internetu, ať má informace o tom, že tvoje mlíko malé naprosto postačí.
Je to těžký, taky by mě štvalo, kdyby malýmu všichni cpali jídlo a ze mě dělali tyrana, kterej mu nedá najíst. A co jídlo, ale cpát miminu sladkosti a čokoládu, tak to je vrchol. Prostě budeš musetbýt tvrdá a říct jim to na rovinu, sice to bude nepříjemný a asi se naštvou, ale když jim vysvětlíš, že teď je to prostě jinak než před lety a podpoříš svý tvrzení třeba nějakými podklady, tak by to mohlo jít. Jasně, že to nebude bez těžkostí, ale zdraví Verči je přece přednějí.
Zkus se podívat třeba na stránky laktační ligy a tam jim něco vyhledat. A první to všechno říct manželovi a domluvit se s ním.
S té laktační ligy mi přišlo jako dobrý třeba tenhle odkaz: http://www.kojeni.cz/texty.php?id=8
No, nějak jsem se rozepsala, tak promiň.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka