Přidat komentář

In reply to by Novalja

Novaljo, já si prošla jak zaměstnáním s vysokým platem, tak úřadem práce, a dokonce i situací totálně bez příjmů (a bez partnera, atd)
i přesto souhlasím se Silvou. víš, taky jsem odváděla do státní kasy slušné prachy, a taky mi vadilo, že někteří mají peníze bez práce - já trávila v práci 80-100 hodin týdně. rozhodně bych takové práci neřekla "koryto" - zodpovědnost finanční, práce do úmoru těla i duše, a vysoké nároky na znalosti a zkušenosti (třeba plynulá znalost dvou světových jazyků)

po pohovorech jsem chodila začátkem roku, půl roku celkem, a proto jsem si založila vlastní firmu, protože to jinak nešlo. pak jsem nastoupila do firmy, kde mě sice vzali, ale ne na smlouvu, ale na žl, neměla jsem jediný papír v ruce, a o každou výplatu jsem se musela hádat, strhávali mi prachy a ještě mi platili tak stabilně o dva týdny pozdě. nakonec jsem odešla, a poslední výpalatu jsem dostala o měsíc a půl později...

každopádně závěr je: prošla jsem si jak nadprůměrným příjmem, tak úřadem práce, tak i situací, kdy jsem nevydělávala vůbec ale vůbec nic. ale i tak souhlasím s tím aby se ZVEDLA HRANICE ze které se ještě počítá mateřská, protože, ještě jednou píšu, oni NIKOMU NEPŘIDALI, jenom zvedli maximální hranici, ze které se mateřská počítá. navíc z těch vyšších příjmů berou menší procenta než z nižších příjmů - dívala jsi se vůbec někam na ty tabulky? protože to vypadá, že opravdu moc nevíš o čem píšeš, nezlob se na mě.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka