Přidat komentář

Ahojky,moje budoucí švagrová je taky ten tip co nemá v sobě trošku taktu :n: Se svým přítelem je 10let,ale skoro co měsíc se rozcházejí a ona pak všechny hádky dopodrobna vypráví budoucím tchánovcům a ti jsou z toho chudáci vždycky úplně vedle.Minule,když jí můj přítel volal,po jednom takovým rozchodu,aby ji podpořil a optal se jak jí je tak mu na to řekla:Neboj se však ono vás to taky čeká. :?
Každé setkání(a naštěstí jich není moc)se zeptá kdy už budeme mít dítě?Jakoby nevěděla,že se snažíme.Minule zase naznačila něco v tom smyslu,že můj přítel nemá co na sebe..přitom má daleko víc nových triček než já.Rodičům svého přítele řekla na jeho fotku,když byl malej,že nebyl hezkej..copak to se matce říká o jejím dítěti i když už je dospělí?A pak se diví,že jí tam nemají rádi...a tak bych mohla pokračovat dál,ale...
Nejlepší je to ignorovat i,když mě se to taky vždycky nejdřív dotkne,ale pak si řeknu..mám skvělýho přítele,který mě miluje a já jeho a na ostatním nezáleží.Tak přeji,aby se tatínkovi udělalo líp :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka