Přidat komentář

In reply to by Sil

no me o tom povidej, mam kontakt se svetem, se kterym si rozumim:))))

dobre, nebudu se na tohle tema vice ptat a rozebereme to casem ju?:) Ales Jicha? to jmeno znam a mam pocit, ze chodil na stejnou zakladku jako ja:) No jo, Sedlcany jsou mala dira po granatu, takze se znaji skoro vsichni.....

nu vida, tak se preci jen trochu orientuju, me ten nazev prisel nejaky povedomi a ejhle, ona 177cka:)... joj kousek od skalky, tam jsem take nekdy byla, alespon myslim:) ale do parku hostivar obcas chodime nakupovat a vim, ze je tam McDonald:), to jsou pro me zachytne body, miluju jejich latte a hranolky:))), tak ten tvuj smer neznam ani trocu, pro me praha konci nadrazim Holesovice:), ale vim ze neco jako Suchdol existuje......:) asi acnu studovat mapu prahy:)

no to mas super, to ja kdyz jse jela do prace, tak jsem vstavala ve 4,30 abych v sedm byla v praci, takze mi vlastne ani nevadi, ze ted nechodim, kdyz si predstavim tech minus patnact stupnu rano, fuj fuj, kdo by vstaval, kdyz mam pocit, ze se mi chce jen a jen spat, ze?:) ne snazim se na tom vsem najit neco pozivitniho a tak to ma byt.....

hele, ty meris stejne jako ja:) take mam 177 a driv jsem si pripadala jako zirafa:), tak to ja spis byla vychrtlina, takze ted to dohanim:), zatim mam nahore 1,5 kila, takze to neni ani moc videt, tedy krom prsou, tam jsem mela svoje krasne nula a ted mam pocit, ze tam nosim melouny:)))), dokud budu pribirat na techto partiich tak super:)

je Viki je krasne jmeno!, my uz davno byli dohodnuti na Sare pro holku a Tomase pro kluka..... ted se to ale nejak zvrhlo, Tomas zustal, ale o Sare jsme zacali pochybovat, za prve je vyskrtnuta z kalendare(je pouze ve straych kalendarich, v novych je Dobromila), za druhe, s tim jmenem nic moc nejde udela, Sara nebo sarynka a za tretim, coz me vadi nejvic, dokud se nenauci mluvit, tak to bude Sala a vezmu li v uvahu to, ze muj ma mirnou vadu vyslovnosti, stejne jako jeho matka... nene.... takze muj chce nakonec Poly, tedy Apolena a ja bych radeji Adelku, tak nevim, kdyz se neschodneme, tak to bude Sara:)
prijmeni bude mit po bobanovi, ac se mi to nelibi, ale budis, hlavne se to bude muset nejak vyridit nejak na matrice a nevim jak......nu jasne, ze je jedno, zda kluk a nebo holka, hlavne aby mim bylo v poradku!, ale co si budeme namlouvat, vzdycky jsme mluvili o tom, ze budeme mit Saru:), boban rika, ze kluci od telekomunikaci maji holky a ja tak nejak citim, ze to stejne bude tomas:)

k obedu dodelavam dva litry domac koprovky, ale jsem prase, nemam rada knedle, takze to jim jako polivku a protoze muj ji neji, tak je to cele moje:))))

ted jsi me inspirovala, musim minimalne nechty opilovat a nalakovat, aby se me zitra u doktora nelekli:), to je hrozne jak clovek na vsehno po urcite dobe dlabe, kdyz nikam nechodi:)

super, dekuji, ochranna lhuta mi u tohoto doktora vyprsi 3.2., jejda a pak nevim v jakem budu tydnu, nemam kalendar, jeste jsem ho nejak nezvladla koupit, pockej.... 18tt.... doufam, ze jsem to spocetla dobre... netusim co by doktorka mohla chtit vedet, kdyby mi vzala, tak bych ji cinkla a vsechno co by chtela, bych ji rekla......

ted jsi me pobavila, cumet jak pero z gauce fakt slysim prvne:))))

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky