Přidat komentář

In reply to by Macinka2

Troška másla si myslim neuškodí, zase nic se nemá přehánět ;) a tuky tělo taky potřebuje, třeba tu čočkovou dělám tak, že dám čočku rovnou do vody, uvařim, pak vyndám tu polovinu, rozmixuju, přidám zeleninu, brambory, ochutim a zahustim tim rozmixovanym. Zelnou zase, že si osmahnu brambory, zasypu paprikou, povařim, přidám povařený zelí, zase tu polovinu vyndám, rozmixuju... s bramborovou zrovna tak, důležitý je nezahušťovat jíškou, ale tim základem. Kdysi jsem to četla v jednom časopise a fakt se to dá jíst.
Tu zeleninu dělám klasickou mraženou z pytlíku, buď jí osmahnu na másle a pak jen dusim (trošku podliju vodou podle potřeby - někdo jí dělá i na páře) nebo přidám ke konci k tomu kuřeti a ještě chvilku nechám v troubě.
To file zase dám do pekáčku (může se trošku vymazat máslem) a zasypu mraženou zeleninou, navrh dám pár plátků másla a peču.
A zrovna mrkev s bramborama jak píšeš by taky šla, hned to zařadim do jídelníčku. Prý je hlavně důležitý jíst co dvě hodiny a hodně pít. Taky je dobrý si počítat kJ, prý to nejde tak rychle, ale zase zhubneš trvale.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka