Přidat komentář

Ahojky!!!Tak každopádně musíš do útoku.Za prvé bych poslala do háje tchýni,je to moje dítě,já se o něho umím nejlíp postarat,protože jsem jeho máma a ty se můžeš starat o synáčka,když vidíš,že je tak unavený,nebo běž se s ním raději čumět na bednu,ať mám klid. Manžela bych zapřáhla,není to jen moje dítě,tak se trošku starej,volný čas si musíme rozdělit,já taky chvilku potřebuju.
Já mám taky neustálé problémy s tchýní.Jednou jsem měla horečku a kojila,ona si přišla nezvaná na návštěvu,horečka přes 38,5,takže na paralenu,pod peřinou.Manželovi si hned stěžovala,že k nám už nikdy nepříjde,že si připadá tady nevítaná.Otázky,proč to jako žehlíš,já to nežehlila.Když měl syn 3 měsíce,ožralá ho vyhazovala nad hlavu,cumlala,samá slívka,malý řval,já jí ho vytrhla z rukou,ona na to,že mu nedávám dost mlíka,že je nespokojený.Malý se narodil už v 37.týdnu,ona už dva a půl roku opakuje každý týden,že mu u mně nebylo dobře,že chtěl raději ven,pak se na malého otočí a říká mu,že není u mamky dobře,že?Raději buď u mně,s babičkou je líp. Manžel pokakaný z maminky,maminko tam,maminko sem,maminko tady máš kytičku,něco málo zlata. Mi nedonese ani kytku,ani jsem od něho nedostala za 4 roky žádné zlato,kromě snubního prstýnku.
Zahájila jsem útok a to takový,že jsem jí začala k nám pozývat pořád,pořád,když měl manžel odpolední,vybírám pro ni velké dary, krásné,drahé.Když dojela k nám,tak jsem jí řekla,tak se starej o kluka,já si jdu sednout. Kluk měl rok,na večeři mu chystala řízek,který mi zbyl od oběda,koupala ho se žíňkou,ani ho nenamazala,plínku mu vůbec neoblíkla,prostě sama zjistila,jak je neschopná a od té doby klid.
Výsledek?Už k nám chodit nechce,je to pro ni otrava,dlouhá 15-ti minutová cesta tramvají.Manžel mi začal kupovat krásné dárky a naopak tchýni dost začal šulit. Už kolikrát na ni nadává,kolikrát už řekl,že je na ni zlý.
Chce to taktiku,nelitovat se a útočit.Tchýně jsou .......,závidí!!! Moje tchýně třeba záviděla to,že kojím tak dlouho,ona totiž neměla mlíko,manžel prý pořád řval,tak ho od týdne už normálně krmila,tak proto se mi snažila takové věci vsugerovat,mrcha.A to je ten typ tchýně,která se nedokáže pořádně postarat o sebe,natož o mimi,Patrika ani dodnes není schopná nakrmit a to nemluvím o oblíkání,či koupání.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka