Přidat komentář

In reply to by Bestyjka.

Jeee, cau Bestyjko!!! :a:
Sem sice jednou nohou na odletu do kuchyne (uz startuju koste), ale jak vas tu vidim, tak to musim jeste odpovedet:
No jo, Lucinka je pekny jedlicek :a\|: :one: a jeji apetit me kolikrat privadi do maximalniho uzasu!!! :jawdrop: :hu: :a\|: Ona s jidlem fakt nema absolut. zadny problem - na obed mi zbasti klidne i 250 maso/zeleniny a je ji uplne sumak v jake je to konzistenci a chuti. Ryzi uz davno nemixuju, pac to Lucinku maximalne tak zdrzuje od start. casu obeda. :a\|: :s: :00:
A jinak ona by klidne zbastila aj vepro, knedlo, zelo nebo co. :s: :s: :s: Jak se pred ni ukazu s nejakym jidlem v ruce, tak hracky ji odpadavaji z ruky a uz hledi s otevrenou pusou a ceka, az ji neco pristane v zaludku! :hu: :!k:
Jinak na ty jogurty ja se ptala spis ze zvedavosti - jake maminky nejcasteji kupuji a ktere jsou dobre. Ja sem dnes zkousela BIOjogurt bily od Olmy a ten do ni teda spadl jak do popelnice. :00: Prijde mi, ze je ji opravdu uplne ukradeny co ji, pac ona mi snedla zatim uplne vse co sem ji dala ... :qu:
Na kasi se nejakou mrknu (prijde mi, ze vecerni porce mlicka male uz proste nestaci) - akorat nevim do ktereho sortimentu mam zabrouzdat. No treba se jeste nekdo ozve a odpovi mi. ;)
Jeee, tak Domisek se uz na mamku tak hezky krehoni??? TO JE KRASA!!!! :h: :h: :h:
Moc tu malou berusku :girl: od nas pozdravuj ( i kdyz sem se divala, ze uz Ti taky pekne povyrostla a uz uplne nejmensi teda rozhodne neni :n: :c: ). A Fickovi posilame velky vanocni polibek. :h:
Krasne Vanoce vam vsem, hlavne v klidu a pohode - moc si to uzijte!!!! :\x:
Pa...... :a:
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka