Přidat komentář

In reply to by Lucian1983

Takze obchodovat nebudeme??? :s: To by se potom pritel asi divil,ze nase mimco nema pindika,kdyz nam porad Dr. tvrdi,ze ho tam urcite ma :s: Ja jsem to nejak tragicky nebrala,hlavne ze je malej zdravej a ja taky a pindik sem-pindik tam :s: (ale trochu sklamana jsem byla)
My-teda ja :s: jsme se nakonec rozhodli pro Quinny Buzz 3 a autosedacku od Maxi Cosi objednala jsem ho v nedeli a zitra by nam uz mel pry prijit,tak jsem nedockava a tesim se!!!A bude cerveno cernej-libil se mi,kluk ne kluk :\x: Je na to jeste celkem cas,ale byl za super cenu a znama ho ma a nemuze si ho vynachvalit,tak uvidime.Ja ho zkousela minuly tyden v obchode a dneska znova a myslim,ze snad bude OK.
Akorad me stvou ty strasne maly korbicky u modernich kocarku :n: jsem zvedava jak dlouho tam malej vydrzi :(
Ja uz jsem taky mela nakupovaci manii ;) vlastne jsem ji mela,jeste nez jsem byla tehotna,potom me to trochu preslo,protoze jsem zacala mit strach,aby bylo vsechno v poradku...
Postylku taky doma mame i se vsema vecma,ale perinky zatim asi kupovat nebudu,pry to nema vyznam,ze se do toho deti stejne nedavaji...taky lehatko,vanicku,hraci deku,ohrivacku lahvi,nejake lahvicky,zavinovacku,1x dudánek :cc): oblecenicko taky a jedny krasny capacky do kocarku :h: ale co malymu oblecu z porodnice jeste nevim,asi si potom sednu a to nejkrasnejsi mu obliknu :cc):
Jj,ono se da hodne veci koupit uz pouzitych,ja jsem tu ohrivacku taky kupovala pouzitou a sterilizator bys urci taky sehnala na mimibazaru :one:
Nas se ted predelava byt,tak jsme u nasich a uz aby jsme byli zase ve svym! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka