Přidat komentář

In reply to by Ellis.07

čekání je strašná věc. Zvlášť, když se čeká na něco, co nemusí dopadnout úplně dobře. Ale ty sis to vybrala se vším všudy, to byl zážitek jak víno.. Teď to fakt chce pohodu, jak sama píšeš, psychika je mecha :-) I když je fakt, že ji člověk dost často ani pořádně ovlivnit nemůže...
Mě taky ukecával manžel, ale je fakt, že já jsem mimi taky chtěla. V červnu jsme se vzali, na jméno jsem si už zvykla, takže mimi je dokončení spokojenosti :-).
Manžel pomáhá, je to zlatíčko :-) Uklízí, vaří, i myje nádobí. Je fakt zlatej, po svatbě jakoby se to v něm zlomilo a dělá tohle všechno automaticky, sám bez mé žádosti, před chvílí zrovna volal, že uklidil, abych až přijdu z práce jen lehla a nic nedělala :) . Já spíš třeba s těma taškama, nebo při nošení nějakých věcí - třeba prádlo, žehlící prkno a tak. Pořád mám pocit, že to zvládnu, ale vybodnu se na to :-) Teď budou svátky, tak bude pohoda, jen návštěvy babiček a nic nedělání, to je fajn. Těšim se na Vánoční atmosféru, i když to počasí venku tomu moc nenasvědčuje :-(.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka