Přidat komentář

In reply to by Radouš

Ahojky, tak jsem dneska sedla k internetu a také ho objednala. Na Slůně.cz jsem objednala komplet kočárek za 18.810 Kč v tomto složení a v té barvě Fudge. Čekáme překvápko a tak se bude hodit, jak pro chlapečka, tak i pro holčičku. Jinak říkali, že dodací lhůta by měla být u Quinny tak měsíc, tak snad to do konce ledna stihnou, kdyby se Cvrčkovi chtělo na svět dřív.
Autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix 2009
Přebalovací taška Quinny speedi 2009
Originální pláštěnka na sporťák Quinny speedi 2009
Madlo na sporťák Quinny speedi 2009
Zmenšovací výplň Quinny speedi 2009
Hluboká korba Quinny speedi 2009 Dreami
Kočárek sporťák Quinny speedi 2009
No a na aaakocarky.cz jsem objednala za 2.520 Kč fusak + nánožník. Nakonec jsem se rozhodla, že nebudu kupovat originál fusak od Quinny, ten Exclusive od Emitexu má všestranné využití (zima, léto, do autosedačky), tak snad budu spokojená. No kdybys ho náhodou taky objednávala, tak se šijí na zakázku a je třeba je objednat tak měsíc předem. Jinak originál nánožník na Quinny se nevyrábí a tak jsem objednala také z Emitexu, volalal jsem tam a na tříkolku Quinny se prý hodí.
Zimní Fusak combi Emitex černobéžová
Nánožník trojkolka Emitex černá
Objednala jsem to komplet, protože vím, že třeba za rok už zase budou jiné kočárky a příslušenství v té barvě už třeba neseženu.
Tak věřím, že budeme spokojené a mimísci také. A co jiná výbava, jak jsi na tom? Já si dělám seznam, už toho mám spoustu objednaného a nějaké oblečky a příslušenství koupené. No budou to velmi bohaté Vánoce ... :s: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka