Přidat komentář

tak já se akorát vrátila z poradny a mam ohromnou radost. Mimísek krásně odpovídá věku (33+6), je hlavičkou dolu šikulka muj a prý to vypadá na miminko tak akorát, žádnej obřík. Od rána se jen usmívam a jsem šťastná. Bylo úžasný ho zase vidět. Zrovna otvíral a zavíral pusinku, asi chtěl pozdravit i tatínka :s:
Se spaním jsem na tom různě - jeden den dobrý, jiný horší, ale stěžovat si nějak nemůžu. Cítim se opravdu dobře, bolesti žádný nemam. To už opravdu musim mít celej den dost práce a žádnej čas si sednout, aby mě večer zabolely záda. Je mi prostě parádně :one: Holky, já mam to svoje bříško tak ráda a bude se mi po něm pak strašně stýskat :\\: Opravdu si to užívam :/;x:
Jinak k těm kapičkám - bohužel neporadim, sama ani nevím, k čemu jsou. A mam otázečku. Na co je přesně lněné semínko? Hodně čtu jak ho všichni jí, ale nevim konkrétně, čemu pomáhají.
Tašku si asi začnu balit tenhle týden, ať mam hotovo a nemusim už na to přes Vánoce myslet.
Snad jsem vás nepohoršila mojí skvělou náladou. Já se ale musela pochlubit a podělit se o mojí radost. Jsem prostě šťastná, je mi dobře a krásně :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka