Přidat komentář

In reply to by Romanca

No tak já včera na netu vůbec nebyla, měla jsem od rána do večera lítání po Pze a to vám řeknu, že by mě z těch kvant lidí mohlo brzo jebnout :-))))... A to bydlím ve městě, který je velikostí podobný Lyonu...když jsem trávila tři měsíce v Paříži, to byl teprve šrumec..taky jsem jela domů o tejden dřív... Nevím, každej jsme asi jinak nastavenej...
Jinak včera jsem se měla celkem dobře - ráno prohlídka na první poradně na Bulovce. Oni tam teda prosazujou strašně fyziologický postupy, takže vyšetření uf uf :-) . Ten doktor řka "Teď budu trochu nepříjemnej" mi TAM narval celou ruku. Vytřeštila jsem oči a on tam něco hledal a pak tu ruku vyndal a řekl pár nesrozumitelných vět..ale mě nejvíc zajímalo jestli je malej otočenej, tak říkám "A máte tu ultrazvuk? Zajímalo by mě, jestli už je malej otočenej." A on "Otočenej? No já myslím že jsem tam nasahal hlavičku" A vzal zas ty hrůza rukavice a nacpal tam celou ruku :-)) Já oči navrch hlavy a on prý že to je tvrdý a kulatý, tak je to hlava. No a já si sice nejsem tak docela jistá, jestli se mám radovat, asi bych byla raději za jasný ultrazvuk, ale snad dobrá zpráva - malej se otočil (ono by pro to svědčilo už to, že mě teď kope do těch žeber).
Jenže mě to celodenní bloudění po Pze (po vyšetření do centra pro dárky, pak zpět na Bulovku na předporodní kurz, který byl tentokrát velice vtipný a pak na přednášku do školy a pak pro dárky do centra a pak domů někdy v osm) tak dostalo, že jsem proseděla noc v kuchyni nad horkým čajem s medem, propotila jsem postel i peřinu, no fuj a dneska ráno jsem v sobě neudržela snídani a ležim a ležim a piju čaj a potim. Grrr! A to jsem chtěla jít plavat!!
Snad se máte lépe!
L

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka