Přidat komentář

Ahoj Žanet, nic si z toho nedělej, nejsi sama ;)
Naša malá ještě není na světě, termín mám 1.3., ale jak jsem to tu četla, úplně jsem viděla sebe, budeme to mít naprosto stejně.
U obou rodičů to bude první vnouče, ale dle mého názoru je to nijak nebere, přítelova rodina je na Slovensku, takže trošku z ruky, furt by chtěli, abychom přijeli, ale já jsem bohužel doma na rizikovým, takže nějaký cestování nehrozí a že by přijeli oni, to bychom asi chěli moc.. Moje rodina je sice s námi v jednom baráku, ale zatím je to nijak extra netankuje, že čekáme miminko..
Teď opravujeme byt, takže spousta výdajů, dokupuju výbavičku, naštěstí nám chybí "už jen" kočár, postýlka, matrace, nějaký maličkosti, ale nikdy se nikdo nenabídl, že by nám něco koupil nebo s něčím pomohl.. Jsem z toho dost na nervy, protože nevím, jestli to všechno stihneme včas opravit, ale oni to prostě asi berou tak, že je to naše věc, my chtěli mimi, tak ať se teď snažíme, je to samozřejmě pravda, nějak to budeme muset zvládnout, ale bylo by to hezký a mě by to strašně potěšilo, kdyby to někoho zajímalo a přišel s tím, že nám třeba něco koupí pro malou nebo nám nějak pomůžou :( Ale to prostě nehrozí..
Až bude malá na světě, tak asi budu taky na všechno sama, přítel je od rána do večera v práci, takže už se na to psychicky připravuju :) Je to sice blbý, ale nějak to budeme muset zvládnout, říkám si, zvládly to jiný maminy, tak my budeme muset taky :)
Tak se s mimískem držte a určitě bude líp :one: Mějte se krásně a ať jsi brzy zdravá :\x: :a\|:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka