Přidat komentář

In reply to by Rendulik

Pipinko tak vzhledem k tomu, že mě to učil ital tak by ti mohli chutnat :s: Táááákže ve velkém hrnci so osmážím na olivovém oleji do sklovata cibulku na drobno nasekaný česnek a mleté hovězí a vepřové maso. Opepřím, trošku mleté čili papričky a soli. Zaliju rajčatovým pyrém koupeným v tescu je to taková ta sklínka velká je na ní vyfocená bazalka a mleté maso a špagety a v krabičkách koupíš také ochucené rajčatové pyré to tam dej taky asi dvě krabičky. Budeš vysmažovat. Až se ti to začne přismažovat přidáš pul litru vody a nastrouháš na směs jednu mrkev na drobno....že je směs hotová poznáš tím, že jídlo ztratí svou kyselost vař alespon hodinu a pul. Poté nasekej bazalku, čerstvou koupíš v tescu a zasypej troškou parmezánu. Zvláš v hrnci si udělej bešamel, to je ta bílá omáčka. Na másle osmaž asi tak pět lžic hladké mouky, ale ne do hněda jen pár sekund musí to být bílé a zalij to mlíkem, pořádně metličkou našlehej at tam nemáš hrudky a osol. Až ti to lehce zhoustne odstav. Musíš toho mít tak z pul litru mlíka. Pekáček si vymaž máslem a dej jednu vrstvu lazaní já je na chvíli namočím do vroucí vody a potom je vytahuju vždy je vařím jen po jednom at se nelepí k sobě. Potřu je bešamelem, posypu parmezánem, na ten dám masovou směs, zase bešamel a tak pokračuju dokud nemám pekáček plnej a končím bešamelem a na horu hustě parmezánu. :a\|: Pak je upeč, to poznáš budeš je mít do zlatova:-) Mnam já je čuuuu...mám směs doma, já si toho udělám víc a dám si směs nsamrazit...ale lasagne ne-e ty dělám čerstvé:-) Taaak dobrou chut

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka