Přidat komentář

In reply to by Shelby

ahá, tak to je docela hodně nových miminek, já jak sem moc nechodím, tak takovej přehled nemám, vím akorát, že gábina má termín stejně jako já dneska, tak jsem si říkala, jestli to není třeba ona..
každopádně teda holkám závidím, protože mě se zdá, že snad nikdy neporodím.. navíc manžel je zítra celý den někde v jánských lázních na školení, odjíždí ráno v 6, vrátí se bůhvíkdy, tak se bojím, aby se to právě zítra nerozjelo, radši bych, kdyby to přišlo už dneska v noci, protože to by pak nikam nemusel. Ale necháme se překvapit.
Jinak já rodím tady v Praze - na Vinohradech. Nezbylo na mě už nikde jinde místo - nestihla jsem se včas registrovat, ale jsem nakonec docela ráda, protože je to tam nově zrekonstruovaný a prý moc hezký, tak se tam těšim ;)
A jak to s tebou vypadá, co říkal doktor, už se to nějak připravuje? Já jsem měla poradnu včera, dr. říkal, že už to začíná vypadat, že brzo porodím, čípek měkkej, zkrácenej, na monitoru nějaký kontrakce, tak doufám, že to fakt už přijde, už se nemůžeme tý naší princezny dočkat :one:
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka