Přidat komentář

Ahoj Kylli...
na 4 měsících vydrží mrňous fakt max. ty dvě a půl hodiny... pak je přetaženej a nemůže usnout... dávej ho přes den pravidelně po těch dvou - dvou a půl hodinách spát (klidně ať spí třeba jen půl hoďky), venku v kočárku třeba (ať si zvykne na ty pravidelný intervaly) a večer prodluž večerku na osmou... ideálně aby do 17 hodin spal a pak byl 3 hodiny vzhůru...
taky už je ve věku, kdy na tebe začne pomalu leccos zkoušet a je jen na tobě, abys vytrvala :)
hlavně dodržuj večerní rituály (my teď měli taky krizi, ale už je zažehnána... po dovolené cca před měsícem a půl se začal v noci budit 4x na kojení - jsem myslela, že mě vomejou - a pak vyžadoval kojení před každým usnutím, tak jsem začala hezky od začátku, rituál, kojení naposledy před kašičkou v 6 večer, pak kašička, cvičení, koupání, masáž a na doporučení ukolébavku - pokaždé stejnou, po uložení do postýlky - zpívám ji i přes den - no a do týdne byl klid... zase se kojí jen 2x za noc a usíná cca 10 minut - někdy protivnej víc někdy míň, ale prostě v pohodě)
...možná ho už taky tlačej dásničky, nebo má psychickou krizi, když je vzhůru, hodně ho chovej, ať pak večer nemá depky :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka