2011

31.12.2010

ahojky holky , tak je za pomalu za námi rok 2010 :dance: bilance v mém případě asi následující , hned v lednu sestěhování s mým nynějším manželem , někdy v únoru jsem si počůrala ruku :-) no radost veliká , pak pár měsíců blití a rekonstrukce bytu , pak přišlo léto -odešlo zvracení ,ale přišli vedra takže období funění ,pocení a pod :-) s příchodem podzimu narostlo břicho do gigantických rozměrů , pohyb se stal přítěží a vůbec všechno člověka vysloveně sralo :-) a v říjnu se konečně vyklubal ten náš kulíšek :c: od té doby pár nocí beze spánku ,ale s řevem :-) ale taky spousta muchlání a mazlení a radosti ,že Radimka máme . Takže letos stihla otěhotnět ,vdát se , porodit . Starší dítko si našlo kluka :jawdrop: no je jí 11 takže asi nejvyžší čas :00: manžel občas zralej na facku ,ale to jsem věděla když jsem si ho brala . Takže rok stál za to :-)

A vám milá děvčata :///: do roku následujícího přeju
hodně zdraví pro vaše miminka i pro vás , ať vám dělají jen samou radost a ať se plní všechna vaše přání a sny

pa pa v příštím roce Katka

Děkujeme za přáníčko,také ti přejeme všechno nejlepší v novém roce a hodně zdravíčka :a:

Krásně jsi to napsala Kačko!
No já měla taky krásný rok - asi jako všechny říjňátka a víme proč.... :cc):
Na začátku roku jsme odjeli na dovolenou do Egypta a vrátili jsme se tři. Takže jsme krásně stihli i dovolenou. A jak píšeš - měsíce zvracení, pak pohoda, pak břicho gigantických rozměrů, vedro a problém se hýbat a pak porod. Ten sice nebyl krásný, ale pak odměna byla sladká. Takže my měli s manželem nádherný rok!

muj rok 2010 - dva zasadni zvraty: 26.1. me navzdy opustila babicka, 26.10. (presne devet mesicu pote) se mi narodilo miminko :-)
to ostatni (porizeni auta a po deseti letech usednuti za volant, rekonstrukce bytu, dokonceni studia...) nejak v tuhle chvili povazuju za nepodstatne.
i ja vsem rijnatkum preju krasny vstup do noveho roku 2011 :-)
jitka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky