Sraz Olomouc - 30.3.2009

31.03.2009

Tak tady jsou fotečky...

In reply to by malena

Já taky... dnes jsem hledala důvod, kam bych jela projet drobka a musela jsem uznat, že na poštu (asi 5 minut chůze i s obouváním) to je blbost, ale malej si šel pro občanku na úřad, tak jsme jeli... hahaha... naštěstí to Tom vzal sportovně a prý že nepřijede na víkend domů, ale bude dělat přesčasy na to mé ježdění... jinak jsem šla spát ve dvě v noci a fotky dodělávala ještě dopoledne... já se to s tím foťákem snad taky naučím ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Neboj,minule to skoro prospala zase Terďa :wink:
Takže příště se nám předvede :bab:

Tak jsem fotečky rozeslala na všechy mailové adresy, co jste mi daly... kdyby někomu nedošly, tak si udělejte místo, abych je mohla poslat znovu...hahaha... jo a posílala jsem to ve třech částech, je jich moooooc....

Tak a kdyby mi někdo ještě prozradil totožnost těch dvou nových maminek, já si fakt jména moc nepamatuju a potřebuju k tomu aspoň dva srazy, abych se začala orientovat... vím, že jedno miminko bylo Jiříček... že jo? Tak ještě prosím identifikaci miminka a maminky na fotce... díky... ;)

In reply to by Blue Jane

Ahoj, tak maminka v šedé halence je Evča + Jiřík a v černém jsem já - Lara78 (Elena) + Tomášek ;)
Já jsem odešla velmi brzy. My jsme si ještě chtěli užít tatínka, který dnes odjel na služebku do Německa :r:

In reply to by Michaluska

Ahoj, Michaluško, taky doufám a těším se, až se poznáme. Já jsem vůbec nevěděla kdo je kdo, teď už podle fotek vím :-)
Nad tím zářím ještě přemýšlím. Dali by jsme vědět tak měsíc do předu, jestli je to možné.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky, já jsem na tom podobně, sice jsem někoho znala z minula, ale to si stejně jen pamatuju přezdívky, v tom lepším případě a asi dvě skutečná jména, což je můj rekord :n:

In reply to by Michaluska

tak já si snad pamatuju jen jména mimísků :s: Jinak ta má skleroza zas zdárně úřadovala.Blue Jane děkuji za fotečky :one: Taky mě mrzí.že jsem se tam dozadu k holkám nedostala,ale já byla tak urvaná,že jsem byla ráda,že sedím na perdeli :s:

Jéé, Ty si tam dala i tu naši blinkací po jídle :00: :s: !Fotečky jsou moc vyvedené, paní fotografko!!!A další maminky budou v příští várce?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka