:)

16.07.2008

Ahojky. Tak jsem se šla na Vás mrknout, jak se máte. Máte taky noční můry po porodu? Já se teď pár dní pěkně budim, pořád se mi to vrací.

Ahoj, Míša je krásňoučká a pěknej dlouhánek, viď? Ty sny jsem měla taky, ale je to fakt asi tím, že si to teprve zpětně uvědomujeme, co se vlastně stalo a taky je to tak silnej zážitek, že se to do těch snů promítne lehce ;) Já jsem měla císařák a několikrát se mi pak zdálo, že rodím normálně a tlačím :!k:

To je super, jak si ti mrňousci všechno prohlíží.. :-)) A k tomu porodu, taky se mi o tom zdá (už je to tři měsíce). Ale ani tak to nejsou noční můry, jako, že si to všechno různě znovu a znovu přehrávám. Přítel si dělá srandu, že mi to až teď dochází. Nevim, no. Ale myslím na to celkem často.

In reply to by hisopi

Já jsem si to dneska přehrávala v paměti. Začátek nebyl příjemnej ale pak když jsem se probudila a necejtila jsem žádnou bolest. Bylo to faj a když jsem viděla svojí kukačku, chtělo se mi brečet. Přinesl mí jí manžel, nikdy nezapomenu jak se na mě poprvé podívala.

In reply to by zizala

Já měla uplně fajnovej porod. Pořád jsem si řikala, že to bude ještě horší a ono už to horší nebylo. Do porodnice jsem přijela celkem v pohodě a vysmátá a už jsem byla na 6cm otevřená.. Ale takněják stejnak si o tom pořád hodně přemýšlím. Jasně, že ty naše prdelky všechno vynahradí a člověk se na ně nemůže vynadívat (já mám někdy pocit, že toho našeho prďolku láskou snim) :h: , ale asi je ten porod fakt takový psychický a emoční zážitek, že nám to v podvědomí pracuje ještě dost dlouho..

:dance: ahojda,malá je kouzelná :one: k tomu porodu...zatím sny nemám,mám před porodem ;) ale snad to nebude tak horký aby se mi o tom zdály noční můry ne? :n: vždyť podívej co ti ten porod přinesl za štěstí :qu: :cc):

Ahojky, mě se po prvním porodu pár krát o něm zdálo, ale pak to přešlo. Pak už vůbec. Když budeš mět špatné sny, tak se podívej na svoji krásnou holčičku a řekni si, že i kdyby to bylo 10x horší, tak by Ti za to stála a určo to pomůže :c: :one:

In reply to by Kajka

Je fakt že mi to za Míšu stálo, kdy bych musela dala bych si to ještě jednou ale v jiný porodnici. Hrozně mě mrzí že jsem jí neviděla hned když jsem se probudila ale teď jsme pořád spolu, takový prddelky.

ahoj zizalo, misa je krasna, takova soumerna, nadhera! :one: mne se o porodu uz taky nekolikrat zdalo. nic moc sen :00:

In reply to by zizala

to je asi normalni. preci jen je to zazitek ;) ja si to taky chci jeste jednou zopaknout, tak za 2 roky. uz totiz nejsem nejmladsi, takze cim driv, tim lip :!k: kolik misa vazi a meri? ona je fakt sladoucka, ja vim, ze kazdy miminko je svym zpusobem krasny, ale misa se opravdu moc povedla :c:

In reply to by zabka

Míša vážila 6,5kg a měřila 62cm ve třech měsících, v neděli už jí budou 4 měsíce. Máš pravdu že každý mimi je krásný, ten tvůj drobeček je taky moc krásnej. Děkuju zakomplimenty, zítra to Míše vyřídim ale má ze všeho hrouznou prču. Já si říkám že jí brzo umáčkám, je to velkej mazel.

In reply to by zizala

to my mame tak ted (ve 4 to bylo 60 cm a 5,90), ale bude nam 5 mesicu :-) ale kaja je mensi, asi bude prcek po mne. my se taky porad mazlime, ja ji porad pusinkuju jak uchyl a nekdy mam pocit, ze ji snad lasko sezeru :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka