:-)

01.02.2008

Holky ja mam tak hodny detatko.Zase me nechala spat.Jedla v sedm vecer a ja se probudila az ve dve a ona porad spokojene chrupkala.Musela jsem ji vzbudit aby se vubec najedla.A pak zase spala az do sesti.Doufam ze ji to dlouho vydrzi a nebude v noci prudit. :cc):

In reply to by zizalka19

Ahoj, vypadá to dobře. Popovídali jsme s panem ředitelem, jeho zástupkyní a ta pizda třídní byla u toho. Ti dva věděli tak půlku věcí a to ještě řádně zkresleně. Třídní jim napovídala, že se děti jen kočkovali a já z toho udělala drama. Lucka prý nechce do školy, protože na ní mám jí velké nároky a stresuju jí kvůli známkám. A ona to dřív řešit nemohla - prý o všem věděla jen z doslechu ( pomlouvám ji po městě) a taky neměla čas. Tak jsem řediteli řekla, co a jak bylo opravdu. Probrala jsem s ní a se zástupkyní ( to je na škole výchovný poradce) jak doma řešíme známky... taky jsme povyprávěla, jak jsem se to pokoušela řešit nejdřív s třídní a jak ta mě zpražila. Taky jsem se ptala, jak to že má Lucka zas napomenutí třídního za zapomínání, když v kázeňském sešitě nemá nic. Ředitel mi poděkoval za informace. I s Luckou i s tím grázlíkem mluvil ještě než jsme přišli. Řekl nám, že kdybychom přeci jen ještě měli problémy, máme přijít rovnou k němu, nebo zástupkyni. Třídní zahlásila, že je tedy všechno uzavřeno a on řekl, no to v žádném případě... tohle si budu sledovat dál. Tak snad to bude dobrý.

In reply to by Boža

Se mi trochu ulevilo...aspoň že existují ještě nějací rozumní lidé...bych tu učitelku zaškrtila na místě...tak snad se Lucce bude do školy už chtít (ale jakýmu školákovi by se chtělo :-) Snad si dá učitelka pozor, když bude pod dohledem...tak držím palce ať to nadále probíhá v poklidu :-)

In reply to by zizalka19

Díky. Já jsem přesvědčená, že ona na tu práci nestačí. Děti nezvládá a svoje problémy řeší tím, že lže. Ta ze mne udělala pěknou bestii. A je pěkně vyčuraná. V tom jednom rozhovoru vykládala několik variant toho, co se stalo. Než jsme přišli, tak nahlásila jen co se jí hodilo a jak se jí to hodilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky