:-)

01.02.2009

Ahojda chci se zeptat myslíte že je stoprocentní když mi na ultrazvuku který se dělá ve 20. týdnu řekli že budu mít holčičku že to holčička skutečně bude nebo se může stát že to tak nebude?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Mě to právě řekli na velkém ultrazvuku že je to holčička tak doufám že to bude pravda protože jsem začala nakupovat oblečky pro holčičku:-d

stopro to není, známá komplet růžovou výbavičku, celou dobu přesvědčovaná a přesvědčená, že Karolínka a ..... nyní je Štěpánkovi šest týdnů :-))

ahojky ja kdyz byla na velkem utz.tak mi tam DR.ukazoval pindika a sel opravdu poznat.Asi byl prcek zrovna dobre otoceny :°: ,takze si myslim ze se nespletl,ale jistotu mam rozhodne z odberu plodove vody kde je to 100%..Ty utz. nejsou 100%,uz mi hrstka maminek vypravela svuj pribeh o tom ci onom pohlavi a bylo to naopak:Jedna se to dozvedela dokonce pri porodu.i kdyz ji cele tehu rikali,ze to bude kluk.To muselo byt prekvapko.. :) pa

Záleží na tom jak to bylo vidět, splést se může vždycky ;) U nás tedy byl vidět pinďourek i s varlátky a nad ním pupeční šňůra a potvrdili mi to 4 různí doktoři tak doufám že se nespletli :jawdrop:

100% to není nikdy ... kamarádce taky tvrdili celé těhu, že čeká kluka a jak byla po porodu překvapená, když se jí narodila holčička :s:

ahoj mě řkli ve 12 týdnu na genetice,že to bude holčička a pořád jsem temu nevěřila až mi to doktor zopakoval ve 30tydnu,záleží jak ti to řekl.Mě tvrdil ve čtvrtem měsici taky holku a k temu dodal,že temu muže ještě narůst pindík??U mě se strefili na poprvé.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky