Jaké mléko? Puding, šunka...

27.06.2011

Holky - vím, že tyhle diskuse už tu probíhaly tolikrát - přesto se chci zeptat, jak to aktuálně děláte... (já jsem ještě s mlíkem nedala vůbec nic) Předpokládám, že z kravského mléka už vaříte - používáte krabicové, v lahvích (co nemáte takovou trvanlivost) nebo si někam chodíte pro kravské? To v lahvích je potřeba rychle zpracovat, ale dělají jen litrové flašky... si tak říkám, že je snad levnější koupit UM, když si ho můžu udělat, kolik zrovna potřebuju. A ještě jeden dotaz - předpokládám, že jste už taky dělali puding - jaký druh? Vždycky se koukám na www.chemievjidle.cz, když chci něco novýho vyzkoušet a nestačím se divit, jaký éčka se všude vyskytují - teď myslím samozřejmě ty škodlivý. Mimochodem - doporučítě mi šunku, ve které není E250? A kde ji můžu koupit? Zatím jsem ještě neměla to štěstí na ni narazit (ale zaujalo mě v "jste to, co jíte", jak si vyráběli vlastní šunku, bez konzervantů, kvalitní a levnou, v porovnání s nákupem "lepší" šunky v obchodě...) Díky, mějte se krásně.

Komentáře jsou momentálně nedostupné. Děkujeme za pochopení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka