Filípek 20.7.2012

25.07.2012

Můj porod

Zdravím všechny před týdnem jsem tu psala, že mám problémy s játrama a že má dr strach aby to nějak neohrozilo mimouška a tak mě odeslal do rizikové poradny s tím že mi v úterý udělal Hamiltona a že se mi třeba rozjede porod (to jsem byla 37+3). Tam jsem šla ve čtvrtek a čekala jsem jen co se bude dít a dr v poradně mi řekl, že si mě tam rovnou nechají a podle nálezu z vyšetření, které udělají na příjmu a podle nových jaterních testů se uvidí co se bude dít dál. Došla jsem na příjem a tam mi udělali monitor na něm vůbec nic a pak že si mě vyšetří dokrotka a ta nevypadala moc nadšeně, že mě má přijímat, že ty játra nejsou zas až tak špatný, ale že vezmou novou krev a uvidí se no a když mě vyšetřila, tak mi jen řekla, že kdybych cítila nějaké tvrdnutí, tak že mám zkusit ještě dát teplou sprchu a chodit po chodbě, že jsem otevřená volně pro 2 prsty a že se mi to třeba rozjede i samo. No nějaký tvrdnutí a lehce i bolesti jsem pociťovala ale vždycky tak jak přišli, tak zase odešli a nic a tak to bylo celý den i noc a na monitoru stále nic a tak si mě vzala opět ta stejná doktorka ráno v 7:30 na vyšetření a že je to víc jak na ty 2 prsty než to bylo den před tím a že ty jaterní testy dopadli hůř než předtím a tak jestli s tím souhlasím, tak že mi píchne vodu dají mi klistýr a až dojdu na sál, tak mi dají kapačku aby to rozhejbaly. tak mi píchla rovnou tu vodu a dali mi klistýr a hned jak píchla vodu tak jsem začla pociťovat trochu bolístky, než jsem došla z vyšetření, tak už to bylo horší a když jsem došla na záchod už byli ty bolesti silný tak že jsem je musela prodejchávat. Došla jsem do sprchy bolesti byli po 3 minutách, ale na monitoru bili jen tak trochu aby se neřeklo, dali mi kapačky a že mi napustí vanu a dají nějkou injekci ale že vana se napouští 30 minut, že jim to tam teče pomalu to už byli bolesti šílený a já se modlila za tu vanu, že se mi tam trochu uleví, tak po půl hodině, že je vana napuštěná a že můžeme jít, tak jsem si do ní sedla a najednou mi to přišlo jako hrozná úleva do bolesti a najednou přišla kontrakce a já měla pocit, že už musím tlačit ale přešla kontrakce a přešlo i nucení a na druhou kontrakci už jsem volala na sestru že už musím tlačit a tak mě vzali zpátky na sál ža mě vyšetří a PA jen povídala, noo hezký, tak až příjde kontrakce tak už si přitlačte a sotva se paní doktorka(ta co mě přijímala) stihla oblíknout do gumový zástěry, tak se šlo tlačit a ja ji celou postříkala zbytkem vody. Na 3 zatlačení se nám narodil v 9:54 (asi 2 a čtvrt hodiny od píchnutí vody) Filípek vážil 2870g a měřil 47cm.Jelikož to bylo tak rychlé, tak mě trochu porhal a nejhorší asi byla potrhaná močová trubice, ale dnes už je to celkem dobrý, jsme od ponděli doma a Filípek se má čile k světu.

Všem kdo to dočetl až do konce děkuju a omlouvám se, že je to takový román.

Kamilko, moc gratuluju k Filípkovi, závidím, že už ho máš u sebe:) A co říkají holky na brášku?? Přeju ať se vše brzo zahojí a malý ať pokračuje tak dobře jako začal :D

v podstatě to proběhlo všechno dobře a v pohodě,že? aspoň se to tak tváří,ale s těma játrama mě teda netěšíš,taky mám jaterní testy v háji a jsem předaná do porodky jako vysoce riziková :-( snad si nás tam pohlídají,ještě tak ten týden by to chtělo,tak moc gratuluju a hlavně ať vám ten režim vydrží dlouho ;-)

gratuluju k Filípkovi.....je dobře, že vylezl ven (a že to byla rychlovka) a už ho neohrožují ty tvoje játra! Buďte oba zdraví :kiss:

Moc a moc gratuluji k Filípkovi :€s€: a přeji hodně zdravíčka :h: . Hlavně, že jste oba v pořádku :one: . Samozřejmě závidím, že už máš malého u sebe :///: :a:

Teda,tak to jste měli opravdu vzrůšo,hlavně,že jste oba v pořádku a moc gratuluji :) :h: :) ještě,že už to máte za sebou :one: teď už to bude jenom lepší.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka