Výsledky hystologie plodu..

13.11.2008

Ahojky holky! :-) Dlouho jsem nepsala ale koukat na vás chodím... :-) ;) A že sa vám tady daří hezky! Těhulí se nám to tady hezky... :one: :cc):
Dneska jsme byli konečně pro celkový výsledky z hystologie plodu a dověděli jsme se velký kulový... :-( Žádná zjevná příčina proč jsem v 18tt potratila. Chlapeček byl bez VVV a ja taky netrpěla nějakým važným problémem. Na jedný straně jsem nasr... na celý svět, protože jsem přišla o zdravý miminko a na druhé straně jsem ráda,že na žádnou vážnou chybu nepřišli a příště se to povede.
Ale co mě dneska vytočilo víc než ty výsledky, tak byla holka kolem 20 let co byla u doktora taky... Stála tam a mohla být tak v 20tt. Mluvila tak s nějakým klukem a najednou bylo slyšet jak říká... No doufám,že už moc nepřiberu, to bych to děcko musela proplesknout hned po porodu... :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: No já myslela ,že vstanu a proplesknu ji já!!! Nevím teda jestli to myslela z legrace ale pokud ano tak je to tele a pokud to myslela vážně tak je to kráva! Paní co seděla vedle mě jen pokroutila hlavou a koukala na ní jakoby by ji chtěla taky dát přes držku... ;)
Některý ty holky nechápu... A dorazila mě tím,že když jsme odcházeli tak stala venku a kouřila... :(
A pak má být člověk v klidu... :-( Hold spravedlnost vládne světem!!! Ale teď už myslím jen na to jak půjdeme do CARu a budu moct znova podstoupit IVF!! :-)
Tak holky mějte se krásně a děkuju všem co četli můj příspěvek až do konce.... :c: Těhulkám přeju zdravíčko a ať maji krasna a zdravá miminka, maminkám ať jim miminka dělají samou radost a taky zdravičko a snažilkám ať hezky boří snažilkovskej seznámek a ať nám brzo hlásí //!!! :)

Komentáře jsou momentálně nedostupné. Děkujeme za pochopení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka