Tříměsíční kontrola naší Kristýnky

08.10.2008

Ahoj holky :a:
tak jsme dnes absolvovaly tříměsíční kontrolu u paní doktorový a dopadla dobře - měla jsem z toho strach, protože když jsem si včera stoupla s Kristýnkou na váhu, o moc neposkočila - ale ono to ani o moc skočit nemohlo, naše princezna se vytahuje do výšky, měří už 64cm a váží 5585 gramů. Takže jsme v normě :\x:
Včera jsme poprvé zkusili Bebu a Kristýnce chutnala tolik, že vypila 60ml a ještě pokukovala, jestli by nešel nášup - po koupání jsem jí dávala z obou prsou, visela na mě strašně dlouho a za chvíli zase řičela, že má hlad. No, tak jsem, celá zoufalá šla převařit vodu a cítila se jako ta největší krkavčí matka na světě. Jenže když jsem pak koukala na Kristýnku, jak spokojeně funí s nacpaným bříškem a místo slziček se směje, došlo mi, že to je to nejdůležitější. I když já bych moc chtěla kojit plně do toho půl roku a pak podle potřeby. Tak snad to bylo jen vyjímečně, kojeníčko se srovná a budeme zase kojit normálně.
Jo a taky jsem dneska chtěla nechat napsat Kristýnku k sobě do pasu, abych s ní mohla za hranice - chtěla jsem si zajet do Polska pokoupit něco na sebe. Jenže hned ve dveřích mě přivítala strašně milá paní, když jsem jí poprosila, jestli by mi nemohla napsat malou do pasu, tak mi oznámila, že to rozhodně nebude hnedka a ještě mě sjela jako školačku za to, že jsem si nevyzvedla lístek s pořadovým číslem (nějaká novinka, bo co, když jsem tam byla před 2lety kvůli občance, tak to ještě neměli) - a přitom jsem nikoho nepředběhla, paní, co byla přede mnou, zrovna odcházela. No byla příjemná jak zácpa, trochu jsme si povyměňovaly názory a já to raději odhoukala a šla pryč, bo bych se musela rozčílit (a to jsem fakt flegma) a ještě bych přišlao mlíčko.... bude muset miláček, já tam půjdu až bude baba v důchodu :s:

Komentáře jsou momentálně nedostupné. Děkujeme za pochopení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka