4 roky a 2 měsíce

26.06.2014

Jiři, před třemi dny ti byly čtyři roky a dva měsíce. Ještě tě musím zvážit a změřit, ale vím, že nohu máš velikosti 27 :) Jsi docela čára, tak jsem zvědavá :) Hned zítra to snad prubnem :)
Tak co je u tebe nového? Toto úterý jsme byli poprvé na logopedii. Docela jsi i spolupracoval, byl jsi šikulka, teda alespoň v té spolupráci :D Jinak to tedy stojí za starou Belu. Počítání ti stále nejde, prostě o něj nemáš zájem a barvičku řekneš jen černou. Jinak všechny rozeznáš přirovnáním, takže třeba ukáže se ti žlutá a ty řekneš, že je jako sluníčko, atd. No prostě ti to nejde a nejde, ale než půjdeš do školy, tak to snad vypilujeme :00:
Zřejmě jsem to tu sem už psala, že když ses narodil, tak jsme si s tatínkem pro tebe usmysleli, že by jsi jednou mohl být generální ředitel ČEZu, to by bylo fajn ;), ale nakonec asi budeme rádi, když se naučíš alespoň číst a psát :one: :s: Ale teď už se pro tebe začíná klubat jiná profese a to zřejmě ta umělecká. Celý den téměř prožíváš ve světe fantazie. Ráno vstáváme do školky a ty pod peřinou začínáš dělat zkřeky, jako že se líhne malý dráček a chce maminku. Myslím, že ve školce tě to nepřechází a pak doma i venku vesele pokračuješ. Když jdeme na nové dětské hřiště, kde je taková provazová atrakce, tak ty jsi hned na ní a už nejsi nic jiného než pavouk Tekla, kterou za chvíli bolí záda (Kdo zná novou Včelku Máju, tak ví o čem píšu :) ) Postavičky z Včelky Máji u nás prostě frčí, venku si hraješ s balónem, který je tvá milovaná kulička (tu má hovnivál Ben), minule jste si hráli i s Jinďou, ty jsi byl královna ;) :D Pak jsi šel do vany a když ses vyslíkl, tak jsem se tě ptala, jakto, že jsi královna, když máš piňdu a ty jsi mi hned pohotově odpověděl, že to je žihadlo }:) To jsem teda byla fakt vedle :D Tento týden jsi celkově perlil, po vyčištění zubů chodíte volat na tatínka, který ještě pracuje, abyste mu dali pusinku na spaní, tak jste na něho s Jinďou volali a z tebe ještě vypadlo: "Tati, kde seš ty rošťáku?" :D Mně si káral, že už to přeháním a nebo, když jsem ti kázala, ať se vyslíkneš, že jdete do vany, tak jsi mi řekl, že se nechovám jako maminka. No nevím kam na takové hlášky chodíš, ale už teď jsem zvědavá, co se dozvím příště :dance:
Tak, zlato, a to by bylo asi pro tentorkát vše. Měj se krásně a buď zdravý :k:

PS.: MILUJEME TĚ! :h: :kiss:

aktualizace:
Takže, Jiři, vážíš 18,3 kg a měříš 109 cm ;-)

:s: :s: :s: celej náš Jinďa, teda až na tu nohu, naše letošní sandálky mají číslo 33. S barvama taky měl období "mamko, to je sluníčková", velmi rychle ho ale přešlo a doteď dotazy na barvy ze všech sil ignoruje. Doktorce na tříletý prohlídce, na dotaz jakou barvu má moje pero, odpověděl mamko, je stejný, jako tahle židle, víc jsme z něj nedostali :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky