x-lander XA 2012

19.02.2013

Ahoj zeny,prosim o radu.Dnes jsem si dovezla kocarek X-Lander XA 2012.Sportak s hlubokou korbou X-Pram.No a po nasazeni korbicky na konstrukci se korba fakt hodne hybe.Zkousela jsem to nekolikrat rozdelat.Jestli to mam dobre.Vsechno pasuje,tak to mam asi spravne,ale nedovedu si predstavit,ze nadzvednu predni kolecka na obrubak.To se korba hybe o pet cisel sem a tam...Dela to nektere z Vas?V prodejne jsem si toho vubec nevsimla.Doufam,ze to mam jen blbe nasazeny.Jinak me mrskne...

Ahoj,my máme X move 2013,vše nám na prodejně ukázali a rozhodně by se to takhle hejbat nemělo. Určitě bych do tý prodejny ještě jednou zajela.

A máš tam ty správný adaptéry? Oni existují dvě velikosti, ty menší jsou na autosedačku (vajíčko) a ty větší na korbu.
Já mám XA 2011 a nikdy se nám korba nevyklala, že bych se bála najíždět na obrubák, normálka pevně držela. Teď už jezdíme dlouho sporťákem.

In reply to by Ala

Adaptery mam jen jedny.Vajicko jsem k tomu nekupovala,tak nevim jestli mam male nebo velke....Ale korba do nich pasuje me prijde akorat.Kdyz se na ten kocar s korbou mrknu ze strany,tak je ta cast,kde maji byt nohy,jakoby naklonena niz nez ta cast,kde ma byt hlavicka.A kdyz korbu chytim za tu nizsi cast tak s ni jde hybat nahoru a dolu +- 5cm.A kdyz predni kolecka nadzvednu,jako kdybych chtela na ten obrubak,tak se zacne takhle kyvat sama...Jedine me napadlo celej ten kocar zkusit nejak ,,dotahnout,,.Mrknout na kazdej sroubek atd...jestli to neni nekde povoleny...Takhle to snad nemuze bejt.Bych mimino nekde vytrousila...

In reply to by Janinka07

Sla bych tam s tim hned,ale je to pro me dost z ruky.Po telefonu s nima asi nic nevymyslim,kdyz to neuvidi.Ale jestli nejaky dotazeni nepomuze,tak budu muset opet sehnat auto a zajet tam s tim.Ale jsem si jista,ze to tam mam nacvaknuty dobre.Vsechno se pekne zaklapne.No uvidime.Snad na neco prijdem a zpatky nebudeme muset jet... :€{€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka