dnesni kontrola :-)

14.03.2012

Ahojky tehulky,tak dnesni kontrola dopadla dobre a rekla jsem si o ultrazvuk. Tak uz i vime,ze to bude nejspis :°~°: my mysleli,ze budeme mit Verunku,ale ja jsem asi radsi :///: hlavne,ze je vse v poradku.Jmeno jeste nevime,ale casu dost. dneska jsem 17+5tt takze se musim objednat na druhy velky ultrazvuk,tak se moc tesim.
Tak prosim o dopsani do seznamku,jinak me jmeno je stejne jako v prezdivce Petula a jsem z Karlovych Varu. Dekuji o dopsani :///: mejte se krasne :€O:

Jéé jak vidim tak první člověk z Karlových Varu ...Kde budeš rodit ??? Třeba se v porodnici potkáme :-)) dnes bych měla být 18+2 :-) a budu rodit v Karlových Varech ..

Ahojky, tak to gratuluji k dobrým zprávičkám a v seznámku máš vše upraveno. Jinak když budeš chtít příště něco v seznámku aktualizovat nebo něco psát, napiš to prosím přímo sem: http://www.mojetehotenstvi.cz/seznamek-srpnatka-2012
Protože já si tady těch nových blogů někdy nemusím všimnout, i když jsem tu pečená vařená :-) Tak se měj krásně a užívej těhulkování :a:

tak to je super,že je vše ok...A gratulace k chlapečkovi,jsem teda nakonec zvědavá kolik bude holčiček ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka