Naušničky už nevím jaké:-(

30.08.2011

Ahojky prosím o radu když bylo malé 6týdnů dali sme jí píchnout ouška jenomže u jednech naušniček mi urvala zapínání a včera zase ztratila jednu naušničku od jinejch naušnic chtěla jsem se zeptat když vezmu tu jednu naušnici a pujdu do zlatnictví udělají mi druhou docela mi na nich záleželo a nevíte na kolik by mi to přišlo?Ted malá nemá žádne myslite že ji dirkyy zarostou?nerada bych aby to píchaní ouše absolvovala znova děkuji za rady :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Druhá náušnice ke ztracené udělat jde, ale počítej s tím, že to celé bude asi dražší než koupit nový pár. Musíš uvážit, že je to přece jen náročná ruční práce, na rozdíl od strojové výroby, kterou se vyrábí náušnice normálně.... A měla jsi speciální dětské náušničky? V každém zlatnictví ti je ochotně přímo na oušku malé zacvaknou kleštičkama tak, aby je nemohla rozepnout, stačí se tam zastavit....
Jo a určitě bude lepší malé dát do oušek nějaké provizorní, ať jí potom netrápíte s nasazováním nebo znovu pícháním.... Dají se sehnat dětské náušničky i ve stříbře a ty nejsou vůbec drahé.

ahoj vím že druhá kté co jsi ztratila udělat jde, ale záleží z čeho to je a jak je velká a vůbec, ve zlatnictví ti tu cenu aspon odhadnou a dírky no myslím že tak ze začátku zarůstaj rychle, tak se možní poradit z dr, segra měla u svoji malé takové náhradní naušničky od dr půjčené než měla svoje naušničky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka