Kdy je zapnuta hlasova schranka na mobilu?Muze mi to nekdo vysvetlit,prosim?

24.04.2011

Jsem celkem v nekterych vecech antitalent, kdyz cislo nefunguje-tak vam to pri jeho vytoceni reknou, nebo kdyz je karta vytahnuta, tak vam taky reknou,ze je bud vypnute nebo se neda spojit,ale kdyz se vam automaticky zapne hlasova schranka, co to znamena? Znamena to to, ze ten kdo cislo vlastni si zapne hlasovou schranku???

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, hlasová schránka je většinou aktivní od dodavatele mobilu. Většina lidí si jí ruší (já jí mám taky zrušenou). Manžel má služební mobil a tak má hlasovou schránku aktivní. Pokud mluví s někym jiným, tak mi tel oznámí ať vydržim že jsem v pořadí (ale to neni hlasová schránka ale to je součást telefonu). Pokud manžel nezvedne zvonící telefon, tak po x tém zazvonění rovnou padám do hlasové schránky. pokud má telefon vypnut (z jakého koliv důvodu), tak taky při volání spadnu do hlasové schránky :-)

irena1111

pokud mas aktivovanou hlasovou schranku tak zalezi jak je nastavena, je mozne nastavit aby do ni hovor spadl kdyz je uzivatel mimo signal, kdyz hovor nezveda, kdyz je telefon uplne vypnuty a nebo je mozne tam presmerovat vsechny hovory okamzite, pokud schranku zrusis nebo vyradis z cinnosti tak se pak volajicimu ozyvaji ty hlasky o nedostupnosti nebo o vypnutem telefonu. Zalezi na tom jakeho mas operatora a jestli mas predplacenou kartu nebo pausal, to co jsem popsala funguje u O2

In reply to by irena1111

Mne jde o kartu typu go karta, kterou si treba koupis za 300 Kc, jde mi o to, ze jsem nekde zasantrocila Sim Kartu,ale kdyby byla nekde zasantrocena (nekde na zemi), tak by se mi preci neozyvala hlasova schranka, ne?Nebo je to mozne?Nemuze ji uz nekdo pouzivat?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já myslím, že se hlasovka zapne, i když si telefon vypneš. Jinak by pozbývala smyslu :) Např. když mám jednání, tak si telefon vypnu a kdokoli mi může nechat vzkaz.
A taky se do hlasovky dovoláš, pokud to dotyčný dlouho nezvedá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky