Tak jsem se ptala na nadstandartni pokoj..

17.10.2007

Ahoj tak jsem se ptala dnes v motole na nadstandartni pokoj a je to tak ze prijedu rodit a bud maj volny pokoj nebo nemaji nejak drzet do predu se to neda...hlavne kvuli tomu ze se ted hooodneee rodi..Treba ted v motole kdybych se nezaregistrovala ze tam chci rodit tak by me tam nevzali...

Tak to je dobré..ono ale obecně v praze rodí více rodiček...my když jsme volali do Svitam, tak byli strašně milí a že jsou strašně rádi, že jsem se rozhodla rodit tam a tak...:-)) No uvidíme, ale asi to je tak, zcela logickynemůžou držet pokoj pro mě,když není úplně jasný kdy budupřesně rodit, i když já si myslím, že 1.3 vyjde..:-)))

kikatko, v kolik jsi tam byla? ja tam byla dnes taky a zrovna se tam nekdo na nadstandart ptal... trebas to byla ty :-))))))))

To máš super u nás se nedá regystrovat já mám smůlu chci rodit ve Vítkovicích,ale je tam věčně stop stav tak mě hodí na fifky a tam se mi rodit nechce vůbec to mě dost štve

In reply to by Kikatka

Taky doufám,ale moc tomu nevěřím taky by měly udělat regystraci všude když je ted ten babybom.Nikdy to tam nebylo,ale víc porodů to by taky asi šlo,ale zrekonstuované moderní hekárny tak je nával.

In reply to by Kikatka

Tak s tím asi moc nepočítej,ale né že bych ti to nepřála.Když jsem ještě nebyla těhotná tak jsem když jsem vyděla těhotnou taky toužila strašně at už mám miminko a ted toužím po bříšku at už to je na mě pěkně vydět,ale pak to se toho budu chtit co najrychleji zbavit

In reply to by miky

ja taky chtela rychle poradny brisko abych vypadala jako tehotna a ne jako ze jsem tlusta..ale ted uz je to zahul mamenizky auto takze uz z nej nemuzu skoro ani vylezt takze me musi vzdycky pritel pomoct vylezt z auta..

jeejda tak to je sila ze se musis registrovat, u nas je to tak ze te vzdycky vezmou nemaji stop stav, a s tim nadstardantem je to stejne bud bude volny nebo ne dopredu ho drzet nebudou

In reply to by Beruska07

No oni tu registraci driv nemeli ale rodicek je moc..jsou uz i na gynekologickych oddelenich protoze se nevejdou na porodni oddeleni takze fakt husty...ale motol je fakt dobrej takze jsem rada ze tam budu a ta registrace jen jsem tam prisla oni me zapsali dali razitko s cislem do prukazky a zase jsem mazala domu:)Ale doufam ze ten nadstandart mit budou..pac by tam semnou mohl nekdo prespat a ten muj milacek rikal ze by tam byl:)

In reply to by Kikatka

jojo pravda je ze je to trosku jako doma ze, navic nemam treba rada kdyz prijdou navstevy a proste prijdou za mnou lidi a treba i za druhou maminou a najednou mas plny pokoj a zadne soukromi tak je to takove zvlastni no, budu doufat ze bude nadstandard volny a ze babyboom trosku polevi:-)

In reply to by Beruska07

no to je skoro za rohem:-)Jinak jak se těšíš na ty kosy.Má bít od zítřka pěkná zimečka fuj jěště že námv pátek přijde plyna r zapojit nové gamatky a bude teploučku a ted říkaly,že budou vánoce na blátě no čert ví.

In reply to by Beruska07

no to jo...ale zadala jsem to za ukol priteli pac jestli prijedu na posledni chvili a budu skucet bolesti atd. tak bych si ani nevzpomela tak jsem ho zaukolovala ze chci nadstandartni pokoj at jim rekne a kdyz by nebyl tak alespon polonadstandart...tak uvidime:)

In reply to by Kikatka

U apolináře je to taky stejný.Registrovat se tam musí aby tě vzali.Ale mají to tam fakt pěkný.A ty nadstandarty to je taky stejny akorad ty ceny jsou vyšší.Dvoulůžkový 700kč a jednolůžkový 1000kč.Drahý ale stálo by to za to.Doufám že tam budou mít volno!!!

In reply to by Veveronika

No já jsem tam volala,abych se zaregistrovala.Byla jsem v 19 týdnu a ta paní mi řekla že se registruje od 16. do 18.týdne.Tak sem ji zděšeně řekla že už jsem v 19.týdnu.Naštěstí měly ještě volno.Ale myslím si ,že i v tom 20tt by to stálo za pokus a klidně zavolat.

In reply to by miky

no ještě by mě zajímalo jestli když budu mít nadstandart který si budu platit,jestli budu muset platit ještě ty ceny jako 60kč za sebe a 60kč za mimčo?!To už by totiž bylo fakt přehnaný!Moc by mě zajímalo jak to mají ti tam nahoře vymyšlený.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka