Dnešní poradna 35tt a co je nového :)

07.12.2010

ahojky spolutěhulinky :a:
konečně jsem dorazila domů . Poradna dopadla dobře, CS4 ale dr rikala ze uz bych mohla mit i CS5 takze vse ok. Dala mi železo,páč mám KO na hranici normy. Magnezko pit nemam, staci tablety 3x1 tabletu misto 4. Stejne rikala ze uz jen do 37tt a pak ho brat nebudu. Máme 1kg nahoře, celkem teda 7kg :\x: Ode dneška jsem na MD a dalši kontrola je 20.12. a uz budou dělat ozvy :D pak jsem šla s mamkou nakoupit, koupila sem si kozačky takový sportovní a hlavně 2košile do porodky a kalhotky ty krataskový :) milackovi jsem koupila krásnou šálu :qu: ale ta cesta to je mazec, mamka se nekolikrat malem natahla, chodniky humus :€\€:
Kocarek uz mel dorazit a zatim se stále neozvali,pockam do CT a opet jim napisu, uz zacinam mit nerviky :#o: Jinak na dnesek me taaaak bolely kyčle a jako by vnitřek pipky, ze sem myslela ze me nekdo roztahuje heverem :s: no fakt hruza :( tak sem vlezla do vany a dobry. ale jak jsme hodně dneska chodili, tak me boli zada :( přišel mi baliček pro malou, dokoupila jsem par oblecku v vel.56 s dl.rukavem - 5x body, 4xpolodupky,5xoveralek a 2x zdarma :) a celkem za 165kc i s postovným :D
jo a NOVINKA .... v PATEK SE STEHUJEME :C]]: :C]]: :C]]: Mám hroznou radost, pac uz budu delat postylku, vse pripravim a načančám a hodim Vám sem fotku :\x: takže zítra začínám balit a to bude mazec, vetsinu mame zbalenou vse pro malou a loznici, ale musim talire,komody atd .... :€}€: takze mam co dělat,ale stejne jsem sama doma :) do nedele bychom meli mit vse hotové a prestehované :C]]: :\x: Takže až bude vše hotové, ozvu se a vlozim fotecky :)
Fotky od profi by mely byt do ctvrtka hotové, tak pak vlozim ukazku jsem z nich nadšená :qu:
Tak se mějte krásně , pohladte Lednáčky a Ledňačky v :€O: a at tam jeste chvili vydrží a nepředbíháme Prosincovky :s:
Posíláme kopaneček a snažilkám TFUJ TFUJ TFUJ a brzke // :)
Veru a Natálka :h:

Komentáře jsou momentálně nedostupné. Děkujeme za pochopení.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka