Můžu vyměnit zámek od bytu?

20.09.2010

Holky,maminky,chci se ještě zeptat.Jsem v rozvodovém řízení,za pár dnů nás čeká soud ohledně svěření do péče.Byt je v mém vlastnictví(dostala jsem jej darem),manžel se před měsícem a půl dobrovolně odstěhoval k rodičům,má tu trvalé bydliště a i ještě nějaké osobní věci.Mám ale z něj obrovský strach,z jeho chování,v neděli mi tu stropil scénu,kdy vyházel synovi čisté vyžehlené věci ze skříně na zem...ponižoval mě a urážel.Chtěla bych vyměnit zámek,aby do bytu mohl jen s mým vědomím,smím to vůbec?V tomto státě se daří jen lumpům,tak už nevím,mám strach,že mi syna veme,že se bude chovat,tak jak už několikrát,jako magor.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tchýně podepíše prohlášení se souhlasem ohl. povolení trvalého pobytu a ověřeným podpisem, pak nemusí s nimi jít na evidenci obyvatel. Ohledně odhlášení, majitel může odhlásit a nepořebuje k tomu žádný souhlas a povolení. Já jsem měla trvalý pobyt v bytě kamošky a když jsem se odstěhovala, tak mě odhlásila. Připadla jsem k MěÚ kde jsem měla trvalý pobyt.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,zatím jsem zámek nevyměnil a vyčkávám,on je dvojí osobnost.Odhlásit ho mohu až po rozvodu :-( takže i když dojde exekutor,je jim jedno že tam už nebydlí a že ani o dluzích nevím.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,také si myslím,že pokud jsem vlastníkem bytu,mohu zámek vyměnit!To ano,souhlasím s vysvětlením výše....s tím odhlášením z trvalého bydliště máš pravdu,nemohu ho odhlásit,až po rozsudku soudu o rozvodu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka