Včerejší kontrola a poradna- 18.5.

19.05.2010

Holky mojeee....
Tak konečně jsem byla včera na kontrole i v poradně a konečně jsem se dozvěděla výsledky z minulého screeningu a vše je ok a negativníííí :\x: :\x: :\x: konečně jsem to slyšela i z úst a ukázala mi to černé na bílém... v poradně ok, jen tlak mám nízký 94/52, ale ještě jsem sebou nesekla tak je to ok :€): miminko už prý měří asi 20cm, což jsem koukala jak jsme už velcí. Pěkně si tam sedělo, tak mně udělala utz i vaginální a my se mohli podívat prckovi mezi nožky a už po druhé se nám ukázalo, že to bude princeznaaa :°*°: Manžel byl u toho a byl rád že je vše ok, ale byl trošku zklamaný, že to nebyl utz jako na screeningu :€): truhlík, cooo?? Jsem říkala, že příště se mnou nepůjde, až na další velký utz :€): já byla štastná i za malý utz a :h: se krásně chvělo...princezna si seděla jako na trůně a byla klidná.
Jo a ptala jsem se na TP podle minulého utz a bylo tam psané 9.11., takže jen o 3 dny později, než podle MS... ale prý to nehraje žádnou roli. Mimi si vyleze ven až se mu bude chtít :€s€:
Dnes začínáme 17tt. Příští kontrola s poradnou je 15.6. a to se domluvíme na kardiologii.
Jinak Chorvatsko mi schválila i koupání v moři, ale že častější přestávky autem, ale to je jasné. A že mně toho 15 vyšetří a když bude vše ok, tak není problém.
Noo to je zase román, omlouvám se, ale nevím jak to zkrátit :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka